Blodprovstagning och jätteben

Idag på morgonen var matte och jag hos veterinären. Fast vi behövde inte träffa veterinären själv utan det var hon som heter Mia som tog prov på mig. Vi skulle nämligen kolla om vaccinationerna har fungerat så att jag är immun mot den ruskiga sjukdomen rabies. Nu ska provet skickas iväg och om allt är väl får jag mitt pass om några veckor. Inte för att jag vet när jag ska använda det men man vet aldrig med matte och Syster Yster. Men i så fall får det ju bli något hundvänligt ställe. Aboslut ingen solsemester har matte sagt. Och hon vill inte till sydeuropa med mig för där tycker hon inte om hur de behandlar hundar och så finns där andra sjukdomar som kan vara farliga också. Kanske blir de våra närmaste grannland i så fall, Danmark och Finland om det nu blir någonstans alls. Men om vi någon gång vill behöver vi inte tänka på att vaccinera då för det tar en himmelens tid innan allt är klart från det att man får första sprutan.

När vi kom hem från veterinären fick jag ett jätteben som matte fick av Ann och Elliot i onsdags. Tack Ellioten! Det är så stort så jag visste först inte hur jag skulle angripa det. Men sedan tog jag mig an det hela med stor entusiasm. Ska nog låna ut det lite till Knappen ibland också för jag tror det räcker till oss båda.

Snart ska matte iväg en sväng till Lund. Bara ett par timmar, hon ska greja med skolan och så ska hon få en spruta. Mycket med vaccinationer idag! Men lika bra att få det gjort.


Kommentarer
Postat av: Elliot

Somliga får tagit blodprov å andra (läs jag)får bada!I BADKAR alltså!!!
Fy sjutton vilken dag....

2007-09-07 @ 11:51:22
Postat av: Lakrits

Tror inte matte vågar bada mig dagen innan utställningen. En gång badade hon mig fem dagar innan men det var knappt pälsen hann börja se vettig ut. Jag har badat så mycket i sommar. Och så ska jag bada när jag har löpt klart.

2007-09-07 @ 16:02:37
Postat av: Wallander

Oavsett om ni är nybadade eller ej så är ni i alla fall mina bästisar och jag gillar er som ni är.
Tanken är bra, dvs att ha allting klart om nu det skulle bli snabba ryck att dra till något annat land. Din matte är en väldigt förutseende matte.

2007-09-07 @ 21:58:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0