Blött och lugnt

Precis som jag förutspådde blev det en lugn dag. Blött blev det också, det har regnat mest hela dagen. Fast nu på kvällen blev det uppehåll. Men vi har varit ute och gått ändå trots regnet. Inte några jätterundor pga mitt ben men ändå så att man kan sniffa och strosa runt.

Det har varit något mystiskt på gång här men jag vet inte riktigt vad. Jag har känt lukten av blod men inte identifierat någon flaska eller annat. Och matte var försvunnen en stund men hon luktade inte blod när hon kom in. Fast jag kände mig på att hon hade lagt spår. Men varför är hon i så fall så hemlighetsfull. Nattspår går jag ju inte än, i så fall måste det vara till Elliot och Wallander men de ska inte komma vad jag har fått veta. Konstigt...

Matte har inte varit så rolig idag, har mest hängt framför datorn. Men det kommer väl bättre dagar. Förresten har det väl varit lagom väder för att hålla på med sådant. Tror hon snart är klar med ansökningarna. Sedan har hon sitt examensarbete men det är inte lika illa säger hon. Ansökningarna är urtrista tydligen. Jag är glad jag slipper. Ärligt talat är jag ganska glad att jag inte är tvåbening för det verkar så arbetsamt.

Nä...nu blev jag trött bara jag tänkte tanken att vara tvåbening, ska gå och vila mig i min biabädd och invänta att matte ska göra detsamma men det kan nog ta sin lilla tid. Blir det för långdraget får hon bjussa på lite välling som nattamat.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja, vilket himla trist väder idag, jag tycker bättre om när solen tittar fram.
Dina aningar om spårläggning stämmer, jag & Elliot kommer faktiskt imorgon och skall gå ett nattagammalt spår. Men om jag inte är fel underrättad så skall du gå ett snart du oxå.
Min MOR har inte heller varit så sällskaplig med mig idag. Hon har agerat "datasnubbe" i flera timmar, ett himlans strul hade hon med FARMORS nya dator, men min MOR är jäkligt envis och tillslut så var det fixat & klart.
En liten fråga bara, brukar din matte vila sig tillsammans med dig i din Biabädd?
Ses imorrn!
(Jag har hört att vi kanske skall få leka lite efter spårningen, men det kanske inte är lämpligt nu)

2007-09-29 @ 23:24:19
Postat av: Lakrits

VAAAAA
Vaddå snart. Snart låter inte som imorgon för då hade du skrivit imorgon. Vad vet ni som inte jag vet? Ska ni spåra imorgon och inte jag???
Ja, det händer faktiskt att matte vilar med mig i biabädden. Tänkte väl att någon ordpolis skulle hacka på det. Grrr.
Buhu....jag är förkrossad. Trodde matte älskade mig. Men det kan hon ju inte när hon lägger spår till andra och så får inte jag. Hulk, snyft. Inte så att jag missunnar er men jag känner mig undanskuffad. Dessutom får jag säkert inte leka med mitt krånglande bakben. Yyyyyyl.

2007-09-29 @ 23:31:58
Postat av: Wallander

Japp, jag vet något som inte du vet än... och jag har lovat att inget berätta. Men var inte ledsen över det, du kommer att vara tacksam sedan.
Du din matte älskar dig mer än du tror/vet och därför får du avstå nattaspåret imorgon, men snart nog så kommer du oxå att gå dem utan problem.
Goodnight sweetheart!

2007-09-30 @ 00:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0