Fullt upp i helgen

Det har varit full rulle idag. Direkt när jag hade ätit en liten frukost gick vi ut på lugn promenad. Sedan fick jag vänta på matte när hon lade spår. Jag visste redan när jag kom ut i köket och såg blodflaskan att det var spår på gång. Och så glad jag blev. Och ännu gladare när matte kom tillbaka efter att ha lagt spåret och jag snusade över henne. Hurra. Men sedan fick jag vänta länge. Fast jag fick ett märben att tugga på så länge så väntan blev inte alltför lång.

Så till spåret....Alla rakorna gick perfekt. Så även alla vinklarna utom tvåan där jag dels sprang runt i en cirkel och sedan också fick skräp i nosen så att jag nös en massa och faktiskt fick ta en liten minipaus innan jag kunde fortsätta med näsan i marken. Streck i räkningen men det gick ändå mycket bra efter det. Men det var ett långt spår, nästan en kilometer tror matte och jag var trött på slutet, fast också väldigt nöjd sedan när vi traskade hemåt och jag bar på klöven.

Knappt hann jag lägga mig för att vila när matte upplyste om att det skulle bära av till Revinge för att träffa Elliot och Ann. Jättekul tyckte jag och hoppade glatt in i bilen.

Vi sprang som vanligt en massa jag och Elliot. Och så pussades vi mycket.

image186
Puss puss....

Men Elliot var inte alls intresserad av mina dofter och min bakdel. Han ville bara leka och det ville jag också så vi var båda nöjda.

Man blir törstig av att springa och vi fick dricka flera gånger.

image187
Här samsas vi om dricka-automaten. Mysigt, eller hur...

Som vanligt snackades det en massa när vi var tillbaka vid bilarna. Matte gullade med Elliot. Och det är klart jag lånar ut min matte ibland. Men jag tyckte det blev lite väl långdraget så jag pep till och då åkte vi hem.

Ikväll har jag mest sovit. Matte har suttit vid datorn samt pysslat i köket.

Det har varit en innehållsrik helg, det måste jag säga. Igår träff med Wallander och stadstur. Idag spår och tur till Revinge. Härligt men jag behöver nog ta igen mig med dagisfolket imorgon. En vanlig måndag, det händer nog inte mycket här. Jag ska vila på förmiddagen när matte jobbar. Skönt att vara hund och slippa åka iväg tidigt.

/Sömntutan

Kommentarer
Postat av: Elliot

Tusan vad det bar iväg=D Men jag tror att jag har ännu mera spring i benen än du.Synd bara att det var så varmt för annars hade vi kunnat vara ännu galnare.
Något som matte tyckte var x-tra bra med turen var att jag åt en jätteportion man på kvällen.

2007-09-24 @ 13:19:24
Postat av: Lakrits

Ja, jag var inte i toppform, var lite tagen av spårandet kanske. Men jag kör på lurpassandet och så hoppa på dig när du kommer springande. Sedan orkar jag en stund till. Jag har många andningar...

2007-09-24 @ 14:04:16
Postat av: Wallander

Inte dåligt Elliot, dvs att gå från att äta en halv portion mat till en jätteportion MAN, hoppas inte det var din husse bara!

2007-09-24 @ 23:20:55
Postat av: Wallander

Oj, vilket långt spår du fick ta dig igenom, förstår att du blev trött på slutet.
Jag förstår inte hur Elliot kan vara så ointresserad av en viss del av dig, men det kanske är en uppfostringssak. Men pussas gör han visst gärna...

2007-09-24 @ 23:31:08
Postat av: Elliot

Haha!Nu var du kvick va?Men har man skrivit fel så får det vara fel inget att göra....Naturligtvis ska det vara MAT!
Jaaa pussingar är godast!=)

2007-09-25 @ 15:41:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0