Hem ljuva hem

Det var sorgligt att skiljas från Yster idag när jag och matte skulle hem. Jag sov mig igenom tågresan mest, fast jag kramade ur de sista godisreserverna ur matte mellan tupplurarna. En annan liten minihund fanns det som skällde på mig men jag brydde mig inte om den. En sur tant var det också som undrande om "den fick vara här på tåget" och syftade på mig. Matte upplyste henne inte så vänligt om vad som gällde...

Jag blev jätteglad när jag fick komma av tåget och hittade dagismatte som mötte oss. Jag hoppade rakt i famnen på henne och sedan hoppade jag glatt in i buren. Och så bar det av hem till skogen!

Nu har jag legat lite framför brasan och myst. Jag saknar Yster men nu är det ju som det är, inget att göra att vi bor på olika håll. Ser fram emot när vi ses nästa gång istället.

Berta har installerat sig på min bean-bädd och verkar trivas bra där. Vi får se vad som händer med henne.

Imorgon är det träning i Lomma. Matte ska nog förbereda med godiset redan ikväll för hon ska jobba imorgon så det blir snabbt ut på promenad när hon kommer hem och sedan iväg.


Kommentarer
Postat av: Elliot

De e bra att din matte "biter ifrån"(så slipper du att göra det) när ni jämt träffar på sura tanter...det kunde ju åtminstone vara en sur gubbe nån gång emellan.....asså ja menar för jämlikhetens skull =0(

2007-09-19 @ 13:23:30
Postat av: Wallander

Visst är det jobbigt att inte alltid få ha dom som man gillar allra bäst omkring sig hela tiden, man får helt enkelt bara gilla läget. Men trots avståndet så träffas ni väldigt ofta tycker jag.
Vad bra att Berta "installerat" sig bra hemma hos dig, jag tror att hon blir tryggast med dig i sin närvaro.

2007-09-19 @ 23:52:49
Postat av: Lakrits

Ja, matte är en ganska snäll typ men inte om någon säger taskiga saker om mig eller ogillar mig, då är hon inte så rolig längre.
Berta verkar trivas väldigt bra hos mig. Idag har hon varit ute och kollat in skogen lite. Hon verkar känna sig trygg här. Kanske måste hon stanna på landet.

2007-09-20 @ 01:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0