HQ (headquarter) i Stockholm

HQ är det internationella namnet för lokalen där Yster bor i Stockholm. Jag trivs där. Mycket snarre blir det. Så heter snask här i Stockholm. Hm-hm...Slurp. Yster är snäll och låter mig äta av korven i bitar. Jag biter mig fram till korvens slut med hjälp av framtänderna, en teknik jag har utvecklat riktigt bra tycker jag. I alla fall berömmer de mig och tycker jag är söt. Tyvärr har jag blivit ett kilo tyngre säger matte men de gullar med mig som vanligt så jag får inte komplex.

De försöker tvinga mig att springa på Ysters löpband för att gå ner men jag vill mest gå iväg för jag tycker löpbandet är svårt. Uuusch! Titta så jag ser ut.

image178

Svettband har de påtvingat mig också. Yster kom hem med det från affären och var överförtjust för att ge mig inspiration. Brröööl...

image179

Jaja...vad är en bal på slottet?

Kommentarer
Postat av: Elliot

ZOO!!!!Vad tycker dom att du liknar...va...va???!!
Hoppas att dom menar att du är lika go som en sån där röd karamell i tablettaskarna med samma namn.
Men Ooooppps....kom just på att figurerna som de där röda förställer.....hrm...vågar knappt säja det...men det är....glurk....apor!!!!
Du jag vet förresten att du är jättespecialist med dina tänder för när vi busar så brukar du bita mej i benen så att jag trillar....=D

2007-09-16 @ 15:17:58
Postat av: Lakrits

Jag tyckte hela projektet var ganska onödigt med svettband och allt. Precis som om jag behöver svettband??? Jag svettas inte genom pälsen och det borde mina tvåbeningar sannerligen veta. Men men...de ville väl och så ville de nog ha lite kul också.
Jag längtar efter att få nafsa dig lite i benen. Funderar ut nya bustaktiker när jag inte har någon att leka med.

2007-09-16 @ 16:44:20
Postat av: Wallander

Ja du verkar verkligen ha hamnat i världens HQ där du befinner dig mitt i centrum. Jag tycker inte att dom skall tvinga dig upp på löpbandet. Det kilo du har lagt på dig, kommer du lätt som en plätt att springa av dig igen när du får komma hem och busa med mig & Elliot igen.

2007-09-16 @ 20:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0