Liv och rörelse

Ja, det här är annat än landet och lugna skogen där man mest möter rådjur, kaniner, hästar och ibland en och annan människa som är ute och går, med eller utan hund. Här vimlar det av folk, det finns hundar (och katter) bakom nästan varje gathörn  


Vi sov länge i morse, matte och jag. Tror matte hade ställt klockan på någon ambitiös tid men klockan stängdes av och vi sov vidare. Så skönt det var att ligga och dra sig lite i sängen. Men till sist gick vi upp, jag fick mat och efter en liten stund gick vi ut på promenad. Då var det inte så mycket folk ute men visst mötte vi några hundar och en massa barnvagnar. Och så spelades det fotboll på idrottsplatsen.


När vi kom hem stod jag otåligt och väntade utanför dörren till Ysters sovrum. Jag ville att hon skulle komma så att jag fick säga hem. Och det gjorde hon till sist. Men inte såg hon utvilad ut. Nä, hon hade sovit alldeles för lite så hon var jättetrött. Men hon kom igång och började ringa samtal och greja. Och efter inte alls länge så skulle vi ut igen och den här gången hade vi ett mål, nämligen biluthyrningen. Där hämtade Yster en bil som hon ska ha över helgen för hon behöver den till sina jobb (måste transportera grejor och folk). Sedan åkte vi och handlade. Eftersom jag inte fick gå in i affären så väntade jag och matte utanför och kollade på folk. Jättemycket människor var det som skulle in på ICA Maxi och handla en fredag. Jag blev helt trött i huvudet av alla människor så jag lade mig ner till slut. Och snacka om att jag blev glad när vi åkte hem igen. Puh, jag behövde vila. Och det fick jag, i flera timmar.


När jag hade fått kvällsmat gick matte och jag en skön runda. Jag fick vara lös en del i skogen här i närheten och vi tränade även lite på en gräsplan. Skönt med en alldeles vanlig runda. Sedan blev det mer vila och så för någon timme sedan var vi ute på sista rundan. Nu är det nattvila fast det blir väl en sista kissning innan det är läggdags helt. Men då går vi bara utanför dörren nästan.


Jag blir trött av allt ståhej i stan, är inte van vid det eftersom jag lever ute i skogen. Men det är kul att titta på folk och allt som händer här också. Trevligt med omväxling. Men imorgon ska vi ut i skogen, till samma ställe som igår. Det gillar jag allra bäst. Där kan man bada också. Igår fick jag prova en ny flytleksak som matte köpte på Sofiero. Den ska nog bo häruppe hos Yster tills nästa gång jag kommer. Den var jättebra för den hamnade långt ut när matte kastade så jag fick simma en bra bit och det gillar jag!


Det ska tydligen bli IKEA också imorgon och enligt bloggen ska Medicinpinnen rasta mig när matte och Yster är därinne. Men det vet jag inte för matte vill nog inte så gärna på IKEA. Så hon kanske skickar in Pinnen istället med Yster och så väntar matte och jag tillsammans. Tror inte jag tycker om att matte försvinner från mig här i stan, det känns så otryggt då.


I vanlig ordning har matte och Yster stoppat i sig en massa delikatesser. Men jag är inte lottlös för jag har fått korvar och kyckling och en del annat smaskens. Och så lite vanlig mat också så klart. Matte säger att vi inte kan hålla på så här för då måste vi banta när vi kommer hem. Men jag menar att man måste passa på och njuta när tillfälle erbjuds. Vem vet hur det blir imorgon.


Matte och jag är själv ikväll för Yster är iväg och sjunger med sitt band på något stort arrangemang. Ja, det var ju dem hon repade med här i går kväll när det var ett sånt himla liv. Jag har förresten övat lite också idag. Här finns massor av instrument. Flygel, gitarrer, bas, trummor mm. Här skulle vi ju kunnat repa så det stod härliga till, vi som är med i Walle and the Flatters. Svårt med replokal i Skåne. Här är perfekt att repa men jag vill inte flytta hit för skogen är bäst.


Nä, nu ska jag retirera till mattes säng. Den är mjuk och skön. Bra att vila i efter alla intryck idag.


Natti-natti


Från en trött tjej


Kommentarer
Postat av: Wallander

Ett ord som talar för sig själv räcker som kommentar på detta inlägg: PUH!

2007-09-15 @ 09:49:58
Postat av: Elliot

Mmmm instämmer med föregående talare.....
Men en sak undrar jag:Varför ville du säja HEM(?)till Yster på morgonen???
Ha det bra i varje fall vi ses snart =D
kramizar från E

2007-09-15 @ 16:13:08
Postat av: Lakrits

Nä...okej, det är ju inte hem-hem, alltså riktigt hem. Men när man är på resande fot så blir det tillfälligt hem i alla fall. Och här i storstan är man glad att ha en lya att retirera till. Det är i alla fall mitt andra hem och mattes också. Hon har en halv garderob här uppe och jag har en egen låda med saker, en biabädd som är gömd under soffan när jag inte är här, en hopfällbar matbar mm. Så lite hemma är det, om än inte i skogen.

2007-09-15 @ 19:10:30
Postat av: Mattes medicinsyster

Jag trodde att tassen sluntit och att du menade att du skulle säga hej till Yster när hon vaknade. Men du kanske verkligen menade hem...

2007-09-15 @ 22:22:27
Postat av: Lakrits

Jaså...haha...jag fattar var ni menade. Läste inte ordentligt. Ja, jag slant med tassen. Men jag tänkte att Elliot menade att jag hade skrivit hem om Ysters ställe. Men nu såg jag vad ni menade. Jaja...det kan hända när man skriver på olika tangentbord att man inte träffar rätt som man borde. Ni får ha överseende...

2007-09-15 @ 23:49:30
Postat av: Elliot

Överseende...absolut!Ville bara dubbelchecka hihi!!

2007-09-16 @ 15:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0