Lugnare dag

Idag har det faktiskt varit ganska lugnt. Och tur var väl det med tanke på hur äventyrlig natten blev. Matte och jag har promenerad och tränat lite. Så har vi gått en liten runda med Yster också i skogen och där blev jag skickad två gånger mellan henne och matte. Jättekul tyckte jag det var. Sedan hämtade vi upp Medicinpinnen och åkte till IKEA. Det blev faktiskt så att matte följde med in och Medicinpinnen var med mig. Likadant när det skulle handlas mat sedan. Men det var bra att hon gjorde så för på City Gross hittade hon en väldigt behändig sak till Elliots matte och en till Wallanders mor. Så det var inte så dumt. Själv fick jag en korv med bröd så jag var inte helt lottlös.


Ikväll har matte stekt lever till mig och jag har spanat in allt. Såklart fick jag smaka också och nu är jag mätt och nöjd.


Även ikväll är Yster iväg och jobbar. Fast hon kommer nog hem lite tidigare än igår. Och så hoppas jag att hon inte blir av med något i natt. Hon måste komma i säng tidigare än hon har gjort de senaste nätterna för imorgon ska hon tydligen fotograferas till någon slags tidning. Jag vet väldigt lite om det. Men det jag har snappat upp är att när hon är klar med det blir det raka vägen till skogen. Det gillar jag! Men det har varit skönt med en lite lugnare dag, jag var trött efter torsdagen och fredagen samt nattens övningar.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Skönt för dig med en lite lugnare dag, men vilken tur att det finns skogen att tillgå. MOR och jag sitter och läser på din blogg tillsammans och när hon såg att det stod att din matte hittat något behändigt åt henne, så gick mungiporna upp, tur att hon har öronen emellan, annars...
Gud vad du käkar korv... du får allt vara lite försiktig så att du inte blir en riktig "korvgumma".

2007-09-16 @ 20:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0