Massor med grisöron...

...fick jag av Wallander idag när han kom för att spåra för hans mor hade varit och köpt jättebilligt igår. Tyvärr fick vi inte alls leka, inte ens pussas. Men det var kul ändå att spåra. Det gick bra tyckte matte. Spåret som Wallander fick gå hade legat över natten och där hade nog gått en hel masa djur i det för han tyckte det var svårt att reda ut alla dofterna. Dessutom kanske mina lukter störde honom, jag har ju gått här i skogen en del även om jag inte hade varit just i hans spår. Det är visst inte lätt för grabbarna när vi tjejer luktar så gott.

Ikväll har matte suttit och tillverkat fler snitslar också. Jag bryr mig inte särskilt om dem men matte behöver visst dem för att hitta. Fattar inte riktigt för jag hittar ju i spåret, hon kan väl bara följa efter mig. Men men...det är hennes sak det där med snitslarna.

Spåra är i alla fall bland det bästa jag vet. Toppen att mina kompisars mattar övertalade matte att vi skulle gå den där kursen i våras.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Lite konstigt kändes det, dvs att vi bara fick hälsa på varann genom bilbursgallret! Vi får helt enkelt stå ut, veckorna går snabbt och snart är löparperioden över för din del.
Jag vet inte varför jag spårade ur som jag gjorde igår, visst fanns det dofter av både det ena och det andra. Jag har ju spårat en himlans massa gånger... och MOR menar att jag borde klara av att skilja på ett & annat nu. MOR skall prata med några "experter" och höra hur man skall träna för att jag skall komma på rätt spår igen.
Jasså, blev din matte oxå övertalad... Min MOR var jätte tveksam från början men efter ett par gånger så blev hon positivt överraskad och är idag glad över att ha hittat något som jag behärskar rätt bra (trots gårdagens spårning).
Hoppas att vi kan fortsätta att utvecklas tillsammans oxå är det gäller vårt spårande.

2007-09-02 @ 16:38:39
Postat av: Elliot

Veeeem kan det vara med denna jättebraiga övertalningsförmågan va?....va?
Å vad gäller din spårteknik Walle så behöver du inte oroa dej(eller det är kanske din Mor som oroar sig mest eller hur?),för det är så det är....ibland går det bra...å ibland går det bra INTE =).Det fixar sig,men jag (vi) tror att det kan vara bra att vila från det ett litet tag särkilt nu i "dessa tider"...np.

2007-09-02 @ 20:22:35
Postat av: Wallander

Ja vem kan det vara? Den som känner henne bäst är nog du Elliotten!
Har aldrig era mattar för höga förväntningar, blir aldrig dom lite besvikna när det inte går så bra som dom önskar?

2007-09-02 @ 22:12:46
Postat av: Lakrits

Fråga matte när jag smiter på träningen...ja, ni behöver ju inte fråga för ni vet ju hur hon kan se ut... Spårandet är där vi har kommit bäst överens hittills. Tur att något har gått utan gnat och tjat. Annars hade man ju blivit deppig. Jag minns ännu den där gången då matte knappt ville ha mig med hem efter träningen. Usch och fy. Så du ser Walle, många tvåbeningar har för höga förväntningar ibland, inte bara din mor!

2007-09-02 @ 23:27:37
Postat av: Elliot

Mmm så ligger det nog till....ibland har matte sagt att jag spårar som en sopa....VA?!Mutter,mutter hon kan själv sticka ner näsan i nässlor o annat skit och se hur lätt de e...

2007-09-03 @ 14:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0