Stadsbesök

Idag åkte vi in till Malmö och hälsade på i Wallanders stad. Han kom och mötte oss (med sin mor) vid parkeringen invid teatern. Det blev genast pussar och kramar och det fortsatte hela vägen kan man väl säga. Men vi gick ändå rätt fint tycker jag. Jag stretade på lite mycket ibland, glömde matte men tja, det gick ändå bra tycker jag. Vädret var jättefint och vi promenerade en lång runda ner mot havet. Det blev tvåbeningsfika på Espresso House. Varmt var det men matte hade vatten med till oss. Särskilt matte satt och smällde i sig en massa goda saker och inget fick vi smaka. Fast jo, lite glass fick vi senare. Men bara lite.

Det var många saker som var nya för mig. Till exempel att gå så nära vattnet och att det var så långt ner, säkert mer än en meter ner från kanten till att där var vatten. Snacka om att man skulle kunna göra magplask där. Sedan gick vi över en bro där jag blev lite rädd för det var en maskin som väsnades så förfärligt där och så kunde jag inte gå på vänster sida som jag ville för där var det cyklar och då blev jag lite stressad och blockerad. Men men...det gick snabbt över igen och sedan var allt frid och fröjd. Massor med hundar och folk mötte vi men det var inga som helst problem för varken mig eller Wallander.

När vi sedan kom tillbaka till bilen efter tre och en halv timme hoppade jag snällt in i buren och det gjorde Wallander också. Han viskade till mig att han ville till Småland men det var liksom inte läge för det. Men jag håller med om att Småland var toppen. Fast det är okej att vara hemma också tycker jag.

Matte glömde kameran...huvudet under armen, hon har mycket att tänka på just nu. Nåväl, vi hade trevligt ändå. Wallander uppvaktade mig friskt, badet hjälpte inte ett dugg att göra mig mindre intressant. Men rolig frissa fick jag för pälsen blev väldigt fluffig trots balsam. Tar väl en vecka innan jag ser ut som vanligt igen.

När vi kom hem så satte matte sig och skrev lite på datorn. Jag tyckte hon var tråkig så jag puffade på henne tills hon slutade sitta där. Matte var förvånad att jag var så pigg men vi tränade en liten stund. Jag tyckte det var riktigt kul och ville inte sluta men matte sade att det skulle vi. Sedan blev det inte mycket mer idag och nog var jag trött när jag väl kom till ro. Stan tar på krafterna. Men det var jättetrevligt att bli guidad av Wallander i det härliga vädret. Tack för turen!

/Vildhunden på stadsbesök

Kommentarer
Postat av: Wallander

Det är jag som skall tacka, jättekul att du/ni ville komma in till oss. Jag gör gärna fler stadsturer med dig.
Lite tjaskigt faktiskt att jag inte kunde få följa med dig hem när det inte kunde bli en ny smålandstur idag. Ärligt talat så tror jag aldrig att jag hoppat in med en sådan fart i någon bil förut.
Nu är det dags även för mig att få lite skönhetssömn.

2007-09-22 @ 23:58:45
Postat av: Elliot

Tror säkert att ni hade en trevlig tur i stan för det tyckte jag oxå när jag var hos Walle=)
Men det där behövs väl inte....alltså skönhetssömnen?=D

2007-09-23 @ 13:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0