Tvåbeningsproblem

Det är inte lätt att vara tvåbening konstaterar jag ikväll. Matte har fått bekymmer. Det krockar med olika saker hon har tänkt sig som sin kurs hon skulle åka iväg på och intervjuer till jobb hon vill kunna gå på. Inte lätt, inte lätt. Ingen blir ju gladare än jag om matte inte åker utomlands men jag förstår att det är svårt för henne. Hon måste känna efter vad hon vill och vara säker så att hon inte ångrar sig sedan. Jag är ganska säker på att hon reder upp det men jag får ha lite extra förståelse ett tag för om hon är disträ och lite konstig. Men på träningen ikväll var hon som vanligt...hur det nu är. Hon var i alla fall pigg och glad och både hon och jag tyckte träningen var bra. Fast jag vill inte lägga mig i farten om inte matte också gör det. Tycker det är orättvist att bara jag ska slänga mig ner.

Wallander var väldigt intresserad av mig idag. Men jag är ju färdiglöpt. Nåväl...matte säger att jag ska badas, antagligen imorgon kväll för att få bort eventuell lukt som hänger kvar. Kanske lika bra så att vi kan leka som vanligt igen sedan, jag och grabbarna.

Efter träningen åkte vi in om en kompis till matte i Lund. Hon är jättesnäll tycker jag och matte och hon snackade länge och väl medan jag visade magen och vilade. Men kvällen går fort och nu är det jättesent och vi ska upp tidigt så nu måste vi lägga oss. Hoppas matte kan sova trots sina beslutsvåndor.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Oj, vad ni var uppe länge igår. Jag hoppas din mattes bekymmer reder ut sig på bästa sätt. MOR hälsar att hon är bra på att lyssna om din matte behöver prata.
Platsläggning under gång, var tufft, framför allt för MOR, hon har en förbaskad träningsvärk i vänsterbemet idag. Vi tyckte träningen var kulig igår, framför allt gillade jag budföringen. Frågar du mig Lakrits så tycker inte jag att du behöver bada, men frågar du MOR så instämmer hon nog med din matte.

2007-09-20 @ 22:15:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0