Härlig kväll

Ikväll gick vi en rejäl runda i skogen. Runt sjön, inne i skogen på små stigar. Inga skogspoliser sågs till och jag gick mest lös. Lite träning med dummies och så lite sånt där tramsigt utställningsspring. Jag tycker det är så fånigt, förstår inte varför matte fortfarande ska försöka. Hon har anmält mig till en sån där tillställning i maj. Fy vad tråkigt säger jag bara.

Nåväl, turen ikväll var väldigt trevlig i alla fall. Vi tränade lite hopp över födelsedagshindret när vi kom tillbaka och så fick jag ett litet litet märgben som jag snabbt rensade. Nu är det kväll och jag kom faktiskt självmant in från trädgården. Har varit ute nästan hela dagen. Jag är så fascinerad av bäcken som nu är igång. Försöker fånga vattenvirvlar. Jag gräver också lite överallt. Kanske måste matte fylla igen hålor till helgen.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad skönt att inga skogspoliser syntes till ikväll så att ni fick en trevlig promenadtur.

Jasså, det är dags för utställning igen... var blir det denna gång, Hässleholm eller? Är det tredje gången gillt kanske?

2008-04-29 @ 21:49:44
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: (Medicin)pinnen

Ja nu är ju fanorna tillbaka och bakdelen ikappvuxen med framdelen så nu borde du kamma hem det hela!

2008-04-29 @ 22:37:36
Postat av: Lakrits

Hässleholm blir det. Suck, tycker det är dumt och onödigt men det blir väl som matte vill. Kamma hem vet jag inte, jag gör mig nog bättre i skogen. Men vi får väl se...

2008-04-30 @ 21:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0