Lång dag för matte

Redan klockan sex lämnades jag i Dagismattes ömma omsorg. Matte åkte till tandläkaren. Jag och Dagismatte tog en liten lur. Jag tänkte att matte kanske skulle komma lite tidigare eftersom hon åkte så tidigt men icke. Efter tandläkaren som förlöpte väl, inget som behövde åtgärdas så åkte matt till jobbet, var där till lite efter lunch och susade sedan till Lund och ögondoktorn. Där tog det hela resten av eftermiddagen men det blir operation imorgon. Klockan halv åtta ska matte infinna sig. Men hon ska vara vaken hela tiden, det tycker jag känns tryggt. Det ska tydligen inte ta så lång tid heller, hon bör vara tillbaka vid lunch.

Efter ögonkliniken gjorde matte en himla bra grej. Hon åkte in om City Gross och tittade i köttdisken. Inga bra märgben fanns där men så ringde hon på och ut kom en snäll dam. Matte frågade efter märgben och den snälla berättade då att hon kunde såga till matte i vilken storlek hon ville. Matte beställde raskt tio stycken nätta fina ben. Åh så goda de såg ut. Men det blev inte ikväll. Kanske imorgon eftermiddag har matte sagt. Men de flesta ska frysas in för att ha fina dagar i trädgården.

Matte har varit lite slunken ikväll, jag tror inte det är bra att gå upp så tidigt. Men hon är glad åt att tänderna var bra och att operationen blir av. Det verkar som att hon ska vara hemma från jobbet resten av veckan och det blev jag glad av!

Om matte är okej till helgen ska vi kanske en sväng till Småland och Bastudden. Måste kolla in stället inför sommaren. Dagishusse ska plantera buskar där. Vi får se, hoppas matte är så pass att vi kan åka med. Hon behöver ju inte köra. Jag tycker det skulle vara mysigt att komma iväg med matte och liksom bara umgås utan att göra så mycket. Men först ska det bli operation innan vi kan säga så mycket.

Jag håller tassarna allt vad jag kan för matte imorgon och hoppas på att han som ska fixa till hennes öga gör ett bra jobb.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Skönt att allt gick bra för din matte idag och positivt att hon sparade en massa kosing. Du ser det blev direkt lönande för dig... massor av goda märgben.

Småland/Bastudden, oj vad avis jag blir. Hoppas att allt går bra med din mattes ögonoperation imorgon så att ni kan komma iväg i helgen.

2008-04-15 @ 23:25:39
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0