Skumt...

Igår kväll var det definitivt något skumt som jag inte hade fått veta. Jag tyckte matte hade en ovanligt lång dag på jobbet. Men så kom hon. I "hundkläder" och dessutom luktade hon blod om stövlarna. Jag insåg ganska snabbt att hon hade varit och lagt spår. Dessutom luktade hon Wallander. Han hade alltså varit med. Men inte jag. Matte förklarade sedan att hon hade kört direkt från jobbet för det gick mycket snabbare och att Wallander tyckte det var ganska tråkigt att vara med. 

Det måste ha varit jobbigt att lägga spår för matte somnade på soffan vid tiotiden, vaknade tolv och huttrade och skyndade mot sängen.  

Kommentarer
Postat av: Wallander

Du missade verkligen ingenting, det var skit trist. Förutom när jag fick gå på promenad med din matte. Men vet du vad jag gjorde när vi kom tillbaka till bilen? Jag vägrade hoppa in i min bur hur mycket din matte än försökte... så tillslut så tröttnade hon och band fast mig i bilen och så fick jag ligga utanför tills MOR kom tillbaka och då åkte jag in i bilen hade inte en chans att försöka låta bli.

2008-04-05 @ 20:56:36
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0