Träning, grodor och grisar

Ikväll var det träning i Lomma. Vi var i god tid för en gångs skull och hann gå en liten runda innan vi började. Träningen gick bra förutom att det anmärktes på att jag är långsam på inkallningarna. Men det blev bättre när Matte gjorde sig lite rolig och rullade boll till mig. Alltså, när Matte bara står rakt upp och ner och inte är minsta rolig, varför ska jag då sätta av i full fräs till henne? Nä, hon får bättra sig om hon vill ha fart. Jag menar, jag vet ju att hon är kvar, jag är absolut inte rädd att hon plötsligt försvinner och att jag därför ska springa allt jag kan till henne. Men resten av träningen gick bra. Det började inte så bra för Matte var sur för att jag drog men sedan blev det bara bättre.

Efter träningen åkte jag in i bilen och därifrån fick jag se en rolig syn. Matte och Helene travade bort till gräset och så tog Matte av sig skorna och började kliva i en stor grön mundering som tydligen kallas vadarbyxor. Hon såg ut som en jättestor groda. Men hon verkade ha roligt i alla fall för hon vek sig dubbel av skratt. Tyvärr har jag inget foto på henne men det kommer nog för tydligen ska dessa byxor på något vis användas i min och Wallanders träning. Matte och Helene ska dela på dem. Ett ben var eller? De är inte kloka men strunt samma, bara jag och Wallander får ha kul.

Efter att grodmunderingen hade provats (och godkänts tydligen) skyndade vi till tårtkalas med Dagismatte och Dagishusse. Det var nämligen Dagishusse som var födelsedagsgris idag. Han fick flera paket, bland annat ett från mig. Det var en bild som han hade blivit väldigt fäst vid som jag hade ordnat som bordstablett till honom och den blev han väldigt glad för.

Nu är jag trött och ska gå till sängs. Imorgon är det en viktig dag för då fyller faktiskt Matte år.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja du Lakrits, våra mattar är tokiga och inte så lite heller, återstår väl att se hur roligt vi får det. Ryktas om att det är slut på vattenskakningarna i tid och otid nu framöver, men det skall vi nog bli två om.

2008-04-22 @ 20:36:06
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0