Välförtjänt vila

Jag tycker jag har gjort mig förtjänt av vila efter denna dag. Först upp tidigt, sedan vanliga morgonrutiner. Iväg för att matte skulle titta lite på ett jaktprov. Jag fick vänta i bilen och hade ganska trist. Men sedan åkte vi och tränade lite lydnad. Det gick ganska bra fast matte hade glömt repbollen vilket var ett klart minus.

Efter ett tag hemma gick vi ut för då kom Ann & Elliot. Efter att Elliot hade gått sitt spår så fick vi busa tillsammans på ängen. Vi gick också en skogspromenad. Sedan vilade jag men vid sexsnåret plockade matte fram duvan som hade legat på tining och så tränade vi lite i trädgården. Gick ganska bra, jag tappade bara den någon gång. Till sist cyklade vi en lång runda. Nu har jag fått mat i magen och är riktigt trött. Visade magen en stund och fick kli av matte och jag tänkte att det är bäst jag skriver lite innan jag törnar in helt för natten.

Vardag imorgon igen. Snyft. Men träning i Lomma på kvällen. Det är ju kul.

Kommentarer
Postat av: Wallander

MOR var tydligen på samma ställe som ni. Jag var skitsur när hon åkte iväg utan mig imorse. Men fick man ändå bara ligga i bilen så kan det ju spela kvitta. Men det hände ju lite kul för dig i alla fall efteråt, träning och bus med Elliot måste väga upp väntan i bilen.

Vi ses imorgon kväll.

2008-04-06 @ 22:06:37
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0