Vårtecken

När man kan vara ute och träna och busa om vardagskvällarna, då är det vår tycker jag. Ikväll kom Wallander och Helene på besök som omväxling mot att jag och matte skulle åka på stadstur. Wallander verkade inte missnöjd direkt när han sprang på fältet med mig.

 image392
Här kommer jag springande. Wallander är långt iväg ur bilden.


image393
Kärleksfulla nafs..


image395
Wallander ligger i gräset och tar igen sig en smula.


image397
Puss min Walle!

image394
Wallander med alla benen i vädret.

När vi hade busat av oss gick vi på en runda. Matte försvann en stund, det var oklart för mig och Wallander vad hon gjorde. Vi fick vänta med Helene.

image396
Här väntar vi på matte när hon kommer tillbaka.

På vägen hem gick vi sedan till stället där matte hade varit och då visade det sig att hon hade lagt ut dummiesar som jag och Walle skulle leta upp och hämta. Det var lite tufft men det gick bra, matte var nöjd både med mitt letande och med mina avlämningar.

Vi avslutade dagen med att dricka ur bäcken och Wallander kunde inte låta bli ett bad i en av dagishusses dammar. Sedan hoppade jag in Wallander i hans bil och jag och matte traskade hemåt.

Vilken mysig kväll det har varit tycker jag. Tack för påhälsningen i min skog Wallander. Du och din mor får gärna komma fler gånger! Enda nackdelen är ju att det inte finns några korvkiosker men här finns mycket annat kul.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken kanon kväll! Så mycket kuligheter på en och samma gång.

Kul bus på fältet, duktiga på söket, skit kul i din trädgård.

Vi gör om det snart igen va?

2008-04-10 @ 00:15:04
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Här hittade man ju en blogg till! Visste inte att Lakrits hade en egen. Henne känner vi ju inte men Shiva och matte träffade ju Lakrits matte som hastigast i Arrie. Här får vi uppdatera oss lite och läsa mer.

2008-04-10 @ 13:37:58
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Lakrits

Välkomna till min blogg! Jaså, vi har undgått era näsor. Men inte nu längre. Jag ska kolla in er blogg också. Visst är det kul att blogga om allt stort och smått i livet.

2008-04-10 @ 22:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0