Lurön

Lurön börjar ta form. Dagishusse ville så gärna visa för mig och Matte idag hur tillverkningen av ön framskrider.


Här sitter jag på min blivande ö.

Alltså...det ska växa gräs på ön såklart. Skylten som Helene hade beställt blev ju tyvärr inte av för det förbenade företaget kunde inte leverera den. Jättesynd. Hur ska jag då kunna muta in min ö? Jag behöver tips och det börjar bli bråttom för tydligen ska ön sjösättas redan nästa vecka. Jag trodde inte det skulle gå så raskt.

Stenläggningen runt dammen är förresten klar. Och gräsmattan börjar bli riktigt slitstark och tät.


Lursjön. Visst är den fin?

Det har för övrigt varit en lugn dag. Matte har gjort lite av varje, bland annat tillverkat blodpuddingspluttar till mig. Mitt ena öga är lite irriterat och kladdigt och det bekymrar Matte lite men inte mig särskilt mycket. Jag har väl fått något skräp i det.

Imorgon ska vi tydligen iväg på något. Wallander och Helene ska också med och de har varit där innan. Bra, så känner vi oss inte så bortkomna.

Kommentarer
Postat av: Zico

Fräckt med en egen ö! Mitt öga är också "kladdigt" - vi tror det beror på alla fröer som finns där jag oftast har min näsa. Matte sköljer med vanligt ögonvatten (jag gillar det inte, men måste erkänna att det lindrar!)

Vi ses när vi ses - ha en härlig semester!

Tassar&Kramar

Z&H

2008-08-02 @ 21:49:54
Postat av: Wallander

Oh, så fint, det blir finare och finare nu för varje dag ju. Jag har tänkt lite och har ett förslag, men då måste arbetsnamnet på ön ändras. Lursjön är fint, men jag tycker att du skall tillverka en flagga/vimpel, där det skall stå: "Välkommen till Lakrits-ön".



Kommer det att bli något invigningsparty förresten?



Vi ses i gryningen!

2008-08-02 @ 22:16:54
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Pinnen

Hälsa dagishusse att det ju ser jättefint ut. Jag ser fram emot att få inspektera in real life när jag kommer.

2008-08-03 @ 17:31:19
Postat av: Lakrits

Jag får be Matte hjälpa mig med att konstruera en liten fladgga på en träpinne som kan sättas ner där. Det kan nog dessvärre inte bli förrän hon har semester men jag får be Knappen se efter så att där inte landar några fåglar på ön och försöker belägra den. Knappen är ju helt på det klara med att det är min ö. Han tycker inte om öar för man måste simma dit och han badar aldrig frivilligt.



Invigningsparty blir det så småningom!

2008-08-03 @ 23:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0