Ön inmutad

Hurra! I dag klockan halv två var det dags. Dagishusse hade en stund hållit på i verkstan och borrat och donat med min skylt. Matte var lite orolig att han gick hårt åt den men det hade hon inte behövt. Han förberedde bara för fastsättningen där ute. 

Dagishusse klädde snällt av sig och traskade ut i dammen med sina verktyg och skylten. Jag var ju dö nyfiken och ville vara med men insåg ju samtidigt att det blev stökigt om jag hoppade upp på ön mitt under monteringsarbetet. 



Sedan sprang jag runt om och kollade in honom från andra hållet....

 

Vattnet var inte varmt för en tvåbening utan kläder men Dagishusse är envis och först skruvades ena pinnen fast, sedan den andra...



Sedan stannade Dagishusse kvar i vattnet och inväntade mig. Han lade godisar också på ön.



Det gick mycket lättare med den nya mattan på rampen. Jag sprang nästan upp ur vattnet, det gick i ett huj. Dagishusse var så nöjd så nöjd med sin konstruktion. Matte och Pinnen hejade på från land.


Här sitter jag på min fina ö med skylt och allt!

När man har varit på ön ska man ta sig i land också och det tycker jag är lajbans. Man bara gör så här:



Det är så roligt när det plaskar och jag kan tala om att det blir ett rejält plask när man gör som på bilden.

Ett foto på bara ön med skylten får vi naturligtvis också ha.



Jag hoppade i flera gånger till och klättrade upp på ön under resten av dagen. Det är jättelajbans tycker jag. Mindre kul är att Pinnen åkte hem till Stockholm sent i eftermiddags. Trist tycker jag. Men jag har ju Matte hemma ett par dagar till så jag ska inte klaga.

Lite träning har vi också hunnit med idag men huvudnyheten är såklart att min fina ö nu är helt klart. Visst kan gräset växa sig starkare men jag bara blandar om i gräsfröna när jag landstiger och det måste ju vara bra för tillväxten.

Tack snälla Pinnen, Matte och Dagishusse för all hjälp med min ö och bomärket!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag & MOR är stumma av beundran! Vad fint det blev. Vilka uppfinningsrika flockmedlemmar du har runt omkring dig.

Blir det någon invigningsfest eller kan man bara få komma förbi och kika på den någon dag efter ditt löperi?

2008-08-24 @ 23:00:09
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Självklart ska det vara invigningsfest när jag är klar med löperiet. Tvåbeningarna får bestämma närmare tror jag!

2008-08-24 @ 23:32:40
Postat av: Renée...

Men åhhh, vad fint dagishusse har gjort...åh, vilken dagishusse sen, som tar sig ut på ön och inviger den med världens finaste namn. Gissa om vi härhemma är stolta också! Jag tror du Lakrits har kommit till världens bästa ställe -både vad gäller 2-beningar och plats. Vi här hemma känner oss lite rörda och betagna över hela proceduren och har följt händelseförloppet med öarna med beundran och föväntan.

Nu måste du hälsa till dagishusse och gratulera till bedriften...både när det gäller konstruktion och landsättning av namn. Jag vill gärna låna lite kort också...det blev ju så fint! Hoppas ni sedan får en enastående invigning!



Kram från oss,

Renée

2008-08-25 @ 16:32:05
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Lakrits

Ja jag har det bra, det är så sant så sant. Jag har faktiskt världens bästa dagis för min Dagismatte och Dagishusse är så måna om mig. Tur för mig när Matte nu måste jobba. Det är så bra för jag har lajbans på dagarna på mitt dagis och sedan på kvällarna och helger (för det mesta) så får jag vara med Matte och åka på roligheter med henne. Och ibland när vi har varit ute och åkt mycket så är det faktiskt himla skönt att få vila upp sig hos Dagismatte och Dagishusse på fårskinnet eller i biabädden eller varför inte under cypressen på sommaren. Jag vilar mig medan Matte tjänar kosing på jobbet. Det är rätt behagligt att vara hund om man hamnar hos en bra flock.

2008-08-25 @ 23:24:28
Postat av: Enzo

Vilken härlig ö du har fått!

2008-08-28 @ 23:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0