Träning och hämtning av Pinnen

Pinnen skulle hämtas vid tåget klockan nio. Då passade och jag Matte på att åka till Lomma och träna innan hämtningen. Redan kvart i sju var vi där och vi tränade över en timme (fast inte hela tiden, lite prat för Matte och väntan för mig). Det blev platsliggning tillsammans med en massa andra hundar. Matte hajade inte att de skulle låta sina ligga i fem minuter, alltså fick jag ligga lika länge. Fast hon kom och gav mig en godis lite över halvlek men avlägsnade sedan sig igen. I alla fall gick det bra ikväll tyckte Matte. Hon jämrar sig över att hon jobbar när det klubbläger så vi kan inte åka med. Synd men det kommer kanske fler tillfällen.

Efter Lomma bar det av faktiskt till Staffanstorp först för att hämta pizzor som var beställda av Dagismatte. De hämtades och sedan fiskades Pinnen upp vid tåget i Lund (pizzorna före Pinnen pga att pizzabagaren stängde redan nio). Allt gick väl och nu har det ätits pizza. Även jag fick en ansenlig smakbit och känner mig mätt och nöjd.

Lite dummyträning hann vi med tidigare idag förresten och det gick bra tyckte Matte. Hon får nog göra det svårare för mig sade hon efteråt idag så imorgon blir det nog lite annat förhoppningsvis. Jag gillar variation, om Matte blir långtråkig har jag en särskild min för det och hon uppskattar den inte...

Nu måste jag vila mig, jag har märkt att jag behöver mer sömn just nu när det är mycket med löperiet. Bäst att vara pigg imorgon för det blir säkert en del aktiviteter och så hoppas jag ju på att mitt bomärkte till ön, dvs en flagga/vimpel ska börja konstrueras av Matte och Pinnen. Sedan ska vi träffa en kompis till Matte på eftermiddagen och gå promenad. Fullt upp med andra ord. Det gäller att njuta av semesterdagarna.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Va, låg du stilla i hela 5 minuter? Vad du kan du!



Njut nu av att ha Pinnen oxå omkring dig i flocken ett par dagar och hoppas att ditt bomärke snart är på plats.



På återhörande!

Ps. Hälsa Pinnen

2008-08-21 @ 23:54:12
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0