Det börjar lukta jul

Jag tycker faktiskt det börjar kännas lite julstämning nu. Matte har fått upp stakar i fönstren och jullådorna står i köket. Det börjar talas om gran och det tisslas med paket. Det gillar jag! Den värsta röran börjar lägga sig i vårt hem, jag trampar inte längre runt bland lådor, prylar, kassar och säckar. Så det ska nog bli jul hos oss också även om man knappt kunde tro det när vi flyttade in.

Matte har varit hos doktorn idag igen. Det är på bättringsvägen tydligen men hon har fått ordination att ta det lugnt. Tror ni hon följer den? Tsss....just nu fnattar hon runt och ordnar på vinden. Min Matte är nog sämst i världen på att slappa. Hur ska jag lyckas lära henne bli bättre på det? Har ni några tips?

Imorgon är det lucia. Jag tänkte fixat till en tärnutstyrsel men det blev inget av det nu när Matte blev krasslig och så. Dessutom säger Matte att det är farligt med ljus när man har så yviga rörelser som jag har. Kan ju ligga något i det... Så det blir nog en lugn morgon. Man kan ju alltid hoppas på pepparkakor!

Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Gå till matte och slicka henne kärvänligt och visa sedan magen. Och när hon sedan visar intresse (hon kan inte motstå din mage) så reser du på dig och ser till att placera dig framför brasan i vardagsrummet (om ni inte redan är där). Följer hon inte spontant med så skäll lite menande så fattar hon nog att hon ska komma och att du vill ha en mysstund. Visa sedan magen en gång till på ett ställe som det finns möjlighet att ni kan ligga skönt tillsammans en stund. Det är mitt tips. Tror du det duger? Värt att pröva i alla fall.

2008-12-12 @ 23:05:59
Postat av: Wallander

Levande ljus kan vara farligt... då är det bättre att vara kille så att man kan vara stjärngosse istället.



Jag tror det enda sättet att få din matte lite lugn är att "droga" henne. Men Medicinpinnens råd kan vara bra det oxå.



Mys och ha det bra imorgon och så ses vi på söndag fm.

2008-12-13 @ 00:42:20
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0