Julförberedelser

Idag har granen hos Mattes föräldrar fått ljus och klädsel. Pepparkakor har bakats och köttbullar har stekts. Jag har vakat över köket men utdelningen var lite mager. Fast några i tvåbeningarnas smak för välgräddade pepparkakor tillföll mig och Knappen.

Ikväll har Matte tagit sig an sitt skrivbord på allvar. Det har sett bedrövligt ut, har liksom varit det sista att komma i ordning här i huset. Men det ser ut att arta sig riktigt bra faktiskt. Dammsugaren har också fått nytt liv med nyinköpta filter och påsar så imorgon förmiddag ska det städas har Matte meddelat. Då ska jag be att få vara ute. Sedan kommer Syster Yster sent på eftermiddagen så det gäller att allt är klart tills dess. På kvällen blir det middag hos Mattes föräldrar men först måste Yster få inspektera huset för hon har ju aldrig varit här, bara sett på bild. Det ska allt bli spännande att se vad hon tycker om vårt nya tillhåll.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Se där, nu står julen för dörren även på dagiset och huset ert kommer Yster att gilla oavsett om skrivbordet är röjt eller om det är litta skit po golven :-)



Hoppas att ni får det riktigt mysigt nu när snart hela flocken är samlad, glöm inte att hälsa alla från mig & MOR.

2008-12-22 @ 23:56:20
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0