Knappen i garderoben...

Ikväll kom Vildhusse, Dagismatte och Knappen på middag. Ja, de hade med sig maten själv för Matte orkade då rakt inte fixa någon middag. Men det gick finfint ändå, Vildhusse värmde och donade medan vi andra myste framför brasan. Fast när de precis hade kommit hände en lustig sak. Knappen var plötsligt försvunnen. Det ropades och någonstans ifrån hördes ett voff. Matte öppnade dörren för att kolla om han hade råkat komma ut. Men nä....Vildhusse hittade Knappen strax därpå i Mattes klädkammare. Han hade gått in där för att se sig om och så hade dörren gått igen. Och där stod han och kom inte ut. Snopet. Fniss. Men det varade ju inte så länge.

Efter en trevlig stund begav sig gästerna hemåt till fots. Jag satt ute en god stund i trädgården och spanade. Matte är irriterad för att hon får hämta in mig hela tiden, jag kommer sällan in av mig själv. Det finns så mycket att titta på och lära känna på tomten. Varför vara inne när man kan vara ute. Men nu är det sängdags.

Jag har fått rapport om att Wallander är bättre igen. Tydligen var det den där jäkla vattensvansen igen som ställde till det. Vi måste uppfinna något skydd mot vattensvans tror jag bestämt!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Stackars Knappen... tur att han svarade när ni kallade på honom, på så sätt blev han lättare att lokalisera.



Förslag till en uppfinning till min svans tar vi tacksamt emot. För jag vill inte ens tänka tanken att inte få vara med på några kuligheter där man vistas utomhus i olika väderlekar.



Jag hörde precis något roligt, dvs att ni skall komma till oss på middag på lördag. Jag ser redan framemot det! Jag skall se till att vara riktigt bra i svanseriet tills dess.



2008-12-15 @ 23:53:19
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0