Livet på landet

Jag tänkte ju skrivit igår men Matte var så trött och smalbandet grejar jag inte riktigt själv, det krånglar så mycket så jag fick vänta tills nu på morgonen. Egentligen skulle Matte kopplat in bredbandet igår men hon somnade på soffan.

Matte var hos doktorn igår länge och väl, hon tyckte inte det var så positiva besked och hon har fått tid på fredag igen dit  och idag ska hon till en annan doktor. Ett himla rännande kan man tycka. Nåväl, bara hon blir frisk snabbt igen.

Igår kväll var vi i Burlöv för att meddela att Matte inte kan gå utbildningen just nu, det blir för mycket säger hon. Jag bryr mig inte så mycket, kanske är det mysigt med lite hemmakvällar också. Sånt får Matte bestämma helt och hållet.

En trevlig sak är i alla fall att kopplingarna är lagade, duschen är fixad och där finns till och med varmvatten. En eloge till Vildhusse. Igår var Dagismatte också och inspekterade. Fast hon blev sittande en lång stund i trädgården på en gammal tank som har slängts ut från källaren. Jag tyckte det var mysigt att vara i trädgården med Dagismatte och Knappen.


Min käraste Dagismatte!

Jag försökte engagera Knappen i jakten på snyltgästen men han verkade inte bry sig alls. Tror jag får kalla in Walle så får vi slå våra kloka huvuden ihop.

Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Vad skönt att det ordnat sig med varmvattnet. Hälsa Vildhusse att han verkligen är en duktig fixare. Roligt att Dagismatte trivs på er tomt också. Du ska se att det löser sig för matte och att hon blir bra igen. Men det kanska tar lite tid ibland att läka ihop sig. Tycker det låter bra med lite hemmakvällar. Då kan ni ju mysa tillsammans och ta hand om varandra. Kursen kan matte säkert gå senare. Kram från mig!

2008-12-11 @ 12:46:41
Postat av: Berit och Vira

Hoppas din matte snart blir bra igen! Nu är det snart jul och då kan ni kanske ha det lite lugnt.

Har du inte sett spår efter era snyltgäster (tassavtryck, gnag eller spillning)?

Matte berättar att vi haft besök innan min tid av mård och vessla och då blev det ett förskräckligt liv på hundarna. I ett grannhus som stod tomt ett tag flyttade en vesslefamilj in under stentrappan.

Hoppas ni löser mysteriet snart!

2008-12-11 @ 16:32:51
Postat av: Wallander

Allt kommer snart att bli så bra så bra igen, men ting tar tid ibland och det är viktigt att det får göra det oxå.



På söndag kan jag eventuellt komma och försöka lösa mysteriet på tomten er, dvs om ni är hemma.

2008-12-11 @ 18:38:18
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0