Mysteriet fortsätter

Ikväll när jag och Matte kom hem efter en tur till Dagismatte och Vildhusse så fick jag direkt känslan av att det fanns någon på tomten när jag kom in genom grinden. Jag satte av med en jädrans fart men den där andra var ännu snabbare. Jag hann inte se vad det var heller och vinden låg på åt fel håll. Attans. Men jag kommer inte att ge mig. Jag ska utkräva hyra, annars blir det vräkning! Tror inte jag kan bli kompis med snyltisen. Jag föredrar besök av mina fyrbenta svarta vänner istället.

En lugn dag annars. Matte är så krasslig i sin mage att hon är hemma från jobbet. Idag gick hon till och med och vilade sig på sängen flera gånger. Det tyckte jag såg så konstigt ut mitt på ljusan dag att jag skällde på henne. Då blev hon lite sur. Men jag är faktiskt inte van vid att Matte vilar sig. Jag blev ju orolig att hon var illa däran och då fick jag ju ge uttryck för min oro.

Jaja, allt ordnar sig till slut. Vildhusse har snart fixat alla rören och kopplingarna. Imorgon ska han göra vid duschen. Det var där han började i torsdags när allt sedan gick sönder. Ibland är det en lång och krokig väg till målsnöret.

Kommentarer
Postat av: Medicinpinnen

Hoppas matte träffar en bra doktor snart och att det tittas ner så man ser vad som är fel.

2008-12-08 @ 22:39:50
Postat av: Babbidesign - [Design & Foto]

Hej! Om intresse för ny design till din blogg finns är du välkommen in till min design sida!

2008-12-08 @ 22:46:42
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: Yvonne Macsdotter

Hej Lakrits,

Du är verkligen duktig och håller ovälkomna gäster borta. Du får se till att matte har det bra och inte ont i magen. Tur att du har vildhusse mitt och mattes hus har också en läcka när matte gick ut och skulle putsa fönster i helgen såg hon att diskmedel låg på marken alltså hål i rostiga röret. Inte kul med tanke på allt renoverande vi haft.

Igår var vi hos en kompis till matte , matte hjälpte henne att färga håret. Medan de var i badrummet fick jag väl känna att det doftade korv i sopskåpet och dörren stod på glänt så jag passade på att riva ut sophinken och hittade korven. Detta har jag aldrig gjort förut och gissa om matte blev arg.

Slicka matte från mig

Coffe /matte

2008-12-09 @ 09:14:06
Postat av: Medicinpinnen

Hu vad busigt.

2008-12-09 @ 11:40:44
Postat av: Wallander

Nä, nu får jag snart komma och hjälpa dig. Vi kan ju ta vars ett håll så att den jäkeln inte kommer undan. Du, men framför allt din matte behöver allt lite lugn & ro för att kunna kurera sig.



Nu är förhoppningsvis rören fixade och sedan skall matte "fixas" lite och snart tror jag allt blir som vanligt igen. Kanske skall vi komma och lämna klapparna så att din matte och du kan köra gissningslekar så att ni får lite annat att tänka/klämma på :-)



Du din kompis Coffe verkar vara en riktigt våglig "typ". Men lämnar någon skåpsdörren till soporna på glänt så tycker jag det må va hänt.



På återhörande imorgon.





2008-12-09 @ 22:39:44
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0