Träning i Blentarp

Idag bar det av till Blentarp för apporteringsträning. Vi fick skjuts med Wallander och Helene från Staffanstorp. Det var mysigt att dela bur med Walle, det kändes länge sedan!

Vi var tidiga så det blev lite promenad innan träningen. Så småningom slöt fler upp. Till slut var vi ett gäng bestående av  Eva & Kid, Agneta, Tess & Stella, Ulrika & Molly, Berit & Vira och så jag & Matte och Helene & Wallander. Vi började med ett fält som redan var utlagt. Jag var taggad till tusen och Matte tyckte jag jobbade bra. Sedan blev det markeringar. Där var jag lite disträ och missade en dubbel men den blev omkastad och sedan gick det bra. Stoppsignalträning gick utmärkt. Stadgeträning på slutet gick sådär, jag hade svårt att sitta kvar medan de andra kallades in. Jag ville ju till Matte. Men till slut gick det och Matte var nöjd med tanke på att vi inte har tränat med andra på väldigt länge.

Här är lite bilder från idag:


Jag och Walle på vänten...


Berit & Vira


Kid...utan Eva


Tess


Ulrika & Molly in action...

Vid halv tre snåret var vi hemma igen och jag kände mig väldigt nöjd. Efter en promenad i skogen blev det lite välbehövlig vila och sedan har kvällen rullat på. Nu ska jag återgå till Mattes säng.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag tyckte oxå det var kuligt att komma igång igen med lite gruppaktiviteter. Jag tyckte du skötte dig alldeles förträffligt... vad fasicken gör en liten markeringsmiss eller en liten smitning på kvarsittningen... du tramsar i alla fall inte med avlämningarna som jag. Jag är rädd för att det lär bli mycket korta hämtningsavstånd och avlämningsträningar för mig framöver. Jag får nog försöka skärpa till mig annars blir det nog inget roligt och roligt måste vi ha det jag & MOR för annars kan vi lika bra lägga ner verksamheten.

2008-12-29 @ 11:07:12
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0