Hos veterinären

Det kändes lite synd att vi inte kunde gå en lång härlig runda när matte får en gångs skull kom tidigare från jobbet. Men hon lovade att gå tidigare någon mer gång framöver och att vi då ska ta den där långturen. För idag gick det inte, dels för mitt ben och för att vi hade en veterinärtid att passa.

Kvart över fem hade vi tid till Kristina. Hon var bara lite sen och det gjorde mig absolut inget för jag spanade på andra hundar. Men så fick vi komma in. Jag gillar Kristina men det där hissbordet börjar jag bli lite skeptisk mot. Matte höll mig så att jag inte kunde hoppa ner. Kristina lyssnade på mig med sin "snabel". Sedan börajde hon klämma och böja. Först vänter framben vilket var okej förutom när hon pillade på tassen för då blev jag rädd att klotången skulle komma fram. Sedan gick hon över till höger fram som är krångelbenet. Först var det okej men sedan gjorde det plötsligt himla ont. Och så en gång till. Ajajaj jämrade jag mig i högan sky. Taskigt nog verkade både matte och Kristina nöjda. Det var väl för att de hittade var jag felades. Det var handleden som fått sig en rejäl törn. Inte minns jag så bra var jag snubblat men det har jag säkert gjort det händer ibland.

Jag slapp undan prover i alla fall. Men koppel i två veckor och så tabletter i tio dagar. Men tabletterna var goda! Mums. Hoppas verkligen det går över så att jag kan få springa lös sedan igen. Matte var i all fall nöjd att vi gick till veterinären och kanske har hon rätt. För jag vill inte att hon ska vara så orolig som i morse. Det kändes inte bra när hon åkte ifrån mig. Jag ville springa efter henne ut men det fick jag inte för dagismatte. Normalt brukar jag inte göra så, jag tar mitt lilla paket och slår mig till ro men i morse blev det inte alls rofyllt.

Både jag och matte är jättetrötta så det blir en tidig kväll. Överlag blir det nog lite lugnare framöver. En hel del hemmakvällar vilket nog kan vara skönt också. Omväxling förnöjer sägs det. Vi får väl se.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad bra att din matte beställde tid hos veterinären och att du fick komma till så fort. Nu när det är konstaterat var i benet du har ont och meducinen är insatt så kommer du snart att vara kurerad igen. Skönt att inga elakingsprover behövdes tas.

Ps. glöm inte att följa förhållningsreglerna nu bara!!

2008-02-07 @ 22:43:29
Postat av: Mattes medicinsyster

Jag håller med ovanstående talare. Bra att ni fick veta och att matte slipper vara orolig. Ta det lugnt nu så handleden blir bra snabbt!

2008-02-08 @ 12:17:04
Postat av: Syrran Vicka

Skönt syrran att det inte var värre...hörde av matte att hon talat med matte Marie en lång stund på väg hem från jobbet/veterinären, så jag har fått rapport!
Det blir fin träning i lina...jag avskyr att gå i koppel, men ibland tvingas man till det -synd! Jag vill sträcka ut i långa härliga rundor varje dag...annars mår jag inte bra liksom, jag bara måste!!! Matte signalerar när jag har gått över gränsen genom att blåsa i pipan. Jag lyder direkt -för det är så kul att komma in till matte i racerfart, för då får jag alltid godis!

Nu skulle du se mamma Sella...tjock under magen som bara attan, men springer och leker och vill ta pinnar ifrån mig -fast hon inte kan...*ha,ha*. Jag vinner ALLTID! De säger att det bara är en eller två dagar kvar tills det ska komma nya fyrbeningar in i huset, fast jag förstår inte vad de talar om!!

Ta´t lugnt nu och
f ö r s ö k
att gå fint i koppel, så blir du snabbare bra!

Voffs på dig!
//Vicka

2008-02-08 @ 12:32:57
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0