Hungern åter men magen låter

Ja, det är ungefär så det är. Runt lunch började hungern och tösten återvända. Jag drack välling som dagismatte satte fram till mig. Jag fick också smaka frikadeller som hon lagade av älgfärs och det var smaskigt värre kan jag säga. Sedan fick jag en macka och jag drack vatten i dammen. Det var faktiskt så hoppfullt att matte senare i eftermiddag fick en upplyftande rapport på jobbet.

När matte kom från jobbet gick vi en runda och jag passade även då på att dricka rejält. Något som sedan kändes mindre trevligt var magen. Det går lite fort där tror jag och det låter och känns en massa som jag inte är van vid, jag som aldrig har haft bekymmer med magen. Men nu är den jättekass, det bara rinner av mig. Suck. Inget kul alls. Men när vi kom hem så fick jag något som jag först var lite skeptisk till men sedan gillade rakt av nämligen kokt ris blandat med lite köttfärssås från igår och uppblandat med ljummet vatten. Jag åt upp allt, frågade efter mer och fick lite till. Sedan har jag mest vilat fast nu var vi ute en liten runda och då höll sig magen lugn och jag drack mer.

Tror inte jag behöver gå till veterinären imorgon men matte ska kanske fråga om det inte finns något som hon kan ge magen så att den lugnar ner sig lite. Men annars läker det förhoppningsvis ut av sig själv ändå, jag känner mig ju mycket piggare i alla fall. Men fy för vad trött jag var i morse. Jag skrev ju i kommentaren till förra inlägget att matte försökte få i mig majsvälling men utan att lyckas. Nä, det var egentligen inte så konstigt för så trött som jag kände mig orkade jag knappt tänka på mat, än mindre äta. Jag längtar till lördag, då kan vi sova längre, slippa gå upp kvart över fem. Det är förfärligt tidigt enligt mig.

Ja det har varit mycket med hälsan på sistone. Tassen känns i alla fall helt bra. Fast jag får fortfarande gå i koppel utom på morgonen när jag går lös för då är jag ändå så trött att jag inte orkar springa direkt. Men bara magen ordnar till sig så är jag i form igen och kan härja. Jag skulle egentligen fått träffa Elliot idag och gå i Lund men det ställdes in pga min hälsa. Lite onödigt kan jag tycka men matte menade att det kommer fler tillfällen. Och det hoppas jag verkligen!

Got natt på er alla och en särskild tanke sänder jag till min kära mamsa som har fått nya valpar. Fyra stycken blev det. Lika många som jag och mina syskon var och det kan nog vara tillräckligt att hålla reda på. Du är jätteduktig mamsen. Puss från din Lilla O.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad skönt att du börjar hämta dig på alla plan. Förstår att det är ovant för dig med en krånglande kista. Jag är rätt van... men peppar peppar jag har varit "skitbra" i min mage sedan vi bytade foder.

Men det är ju skönt att ni fått förklarat för er att man kan bli kass av tabletterna, annars hade även jag blivit jätte orolig.

2008-02-14 @ 00:49:41
Postat av: Mamma Sella och resten av flocken

Hej Lakritsbiten...usch och fy, vad det är synd om dig nu. Du har nog ätit något olämpligt ute som magen inte tålde -annars brukar flattar ha en ganska tålig sådan, men det måste ha varit något hemskt denna gången. Fast, du kanske har fått något virus också...även fyrbenta kan bli smittade! Nu har du varit lite otursdrabbad ett tag och jag förstår om ditt tålamod börjar att tryta!!
Sedan kan jag informera om att det blev fem små halvsyskon innan kvällen var till ända. Plötsligt så kom det en till efter flera timmar och då alla trodde det var klart. De är inte så stora som ni var, men lika goa!
Krya på dig -framförallt med magen, men jag hoppas även ditt ben blir bra också!
Nospussar från mamma Sella - direkt från valplådan!

2008-02-14 @ 10:02:52
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0