Jämmer och elände

Igår började jag löpa. Det var ju lite väntat med tanke på helgen och hur intresserade mina polare var av mig. Men ändå, jag vet ju vad det innebär. Ingen lek på tre veckor. Yyyyyl och jämmerskrik. Tur vi ska till Stockholm så det händer något kul i alla fall. Undra hur det blir med spårandet. Hoppas jag får vara med ändå.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Amen,vilken kass tajming... och jag som skulle få åka tillsammans med dig i din bil till spårningen på lördag. Nu är jag rädd för att det kanske inte blir så... MOR säger att jag kanske inte kan koncentrera mig ordentligt på min uppgift då. MOR har svårt att bestämma sig, hon säger att hon nog måste tänka lite till innan hon ger besked till din matte om hur det blir.

Men en sak är lite bra tycker jag... för du har säkert löpt färdigt tills lydnadskursen startar, tror du inte det?

2008-02-28 @ 20:28:32
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Jamen jag kan ju inte hjälpa. Uhuuuuu. Ska man nu bli anklagad för något man inte kan rå för. Snyft.

Ja, det är väl bra om jag är färdiglöpt till lydnadskursen. För min del får du väldans gärna åka med oss till spårandet men din mor har ju sista ordet.

2008-02-28 @ 22:37:08
Postat av: Wallander

Jag vet att du inte kan hjälpa det... jag skojade bara lite med dig. Jag fattar inte varför inte jag kan få bestämma själv... varför skall MOR behöva lägga sig i?

2008-02-28 @ 23:34:55
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0