Lite bättre

Magen är faktiskt lite bättre idag på så vis att den börjar lugna sig lite. Dagismatte har varit så snäll mot mig idag och lagat "skonkost" dvs snäll mat till mig bestående av kokt kött och kokt ris och buljongsås. Det smakade jättebra på eftermiddagen. På morgonen vill jag inte äta och imorse blev jag och matte oväns igen om det. Så dumt av henne att försöka ens.

När matte kom hem idag hade hon pratat med veterinären och köpt en slags "klister" som ska göra mig bättre i magen. Klistret fick jag äta i mig med lite mat. Återstår att se om det fungerar. Jag hoppas allt att jag är ännu bättre imorgon för jag vill gärna hälsa på Wallander. Jag kan omöjligt ha något som smittar för då skulle ju Knappen blivit dålig och han mår prima.

Jag är trött, det blir man av att inte må bra i magen. Så nu ska jag försöka vila mig lite friskare. Håll tassarna att jag snart är helt som vanligt igen.


Kommentarer
Postat av: Wallander

"Klister" låter inte så himlans gott... men vill man bli bra så är det väl bara att "bita i det sura äpplet".

Du slapp alltså att besöka veterinären idag, vad bra, det bevisar ju att du är på tillfrisknande.

Hur det blir imorgon, dvs om du kommer hem till mig eller ej, får du & din matte avgöra själv. Kanske är det bättre att vi skjuter på det ett par dagar tills du är riktigt pigg & kry. Men det är en hel natt + en hel dag tills det är fredag kväll så det kanske har blivit ännu bättre tills imorgon. Vi får höras under dagen.

2008-02-14 @ 23:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0