Sommar sommar sommar...

Ja, igår bokade matte boende för henne, Yster och mig en vecka i augusti när vi ska semestra. Det har varit många turer och mycket telefonprat för att få ihop det. Först skulle vi till Norrland. Låååångt att åka tyckte jag men matte menade på att det är fint vid Höga Kusten. Men sedan visade det sig att Yster är uppbokad till precis samma dag som vi ska åka och då blev det för långt att sträckköra till Norrland, matte hade tänkt ha paus en dag i Stockholm. Så det ombestämdes så att vi ska semestra på närmare håll, nämligen på Kullaberg. Matte har hyrt en lägenhet/hus på en gård där som verkar fint. Bäst att hålla sig framme säger hon för det blir väldigt snabbt fullt där. Här är adressen till sidan, där finns bilder också om någon vill kolla.

http://www.stugknuten.com/stuga.asp?stugid=5238

Jag tycker det verkar kul och mysigt och jag vet att jag gillar omgivningarna. Där kan jag bada, springa mm. Och så ska vi åka på utflykter bland annat till Hallands Väderö tror jag.

Matte funderar på att åka upp och titta på ställlet nu till helgen så att hon vet vad hon hyr innan hon betalar. Jag tycker det verkar kul med en utflykt men vi får väl se hur vi hinner.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Gud så mysigt det ser ut, jag är helt övertygad om att ni alla kommer att få en helt underbar vecka där tillsammans. Tänk vad du har att se fram emot...

2008-02-21 @ 11:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0