Stillsam lördag

Det blev faktiskt en ganska lugn dag idag. Vi sov ut ordentligt, gick sedan en lång runda efter frukost runt sjön här i närheten. Matte hade med sig ryggsäck och en kasse och plockade skräp. Hon fick ihop en proppfull pappkasse med burkar, flaskor och plastförpackningar. Usch och fy som människorna skräpar ner. Men nu slipper vi se på det när vi går vår fina runda i alla fall. Idag var det extra roligt faktiskt för jag fick gå lös emellanåt och det har jag inte fått på länge på grund av benet. Men det kändes så bra, jag skuttade och matte försökte hejda mig bäst hon kunde.

Medan jag vilade mig efter turen så tränade matte. Sedan hämtade vi paket på posten och handlade lite. När vi kom hem sedan så bara sprang tiden iväg och plötsligt var det dags att gå ut igen på en lång tur. På vägen hem hittade matte smala björkträd som hon släpade med sig hem. De ska vara till dummiesar säger matte. Nu har hon snart allt hon behöver och så ska det provas ut lite olika saker så får vi se om det kan bli några färdiga kanin dummiesar till slut.

Ikväll har jag mest slappat, matte och jag var ute lite men inget långt. Och så fick jag lite mer mat (jag får mindre portioner men fler gånger) och välling. Egentligen vill jag ha den maten jag får nu mycket hellre än mitt vanliga torrfoder. Tror att matte känner det på sig också. Hon sade någonting om hemlagad hundmat. Tänk om hon kommer fram till något bra recept. Men jag får först äta upp säckarna i förrådet tror jag innan det kommer på tal mer seriöst.

Min långa färgglada leksakslarv är på lagning för jag har råkat gnaga lite på honom. Men jag har många andra att leka med så länge. Måste säga att gummigrisen Nöff-Nöff som jag fick av Wallander har varit väldigt hållbar. Matte var orolig att jag skulle ta sönder honom på ingen tid men han är hur hel och fin som helst.

Undra vad som är på gång imorgon. Matte lade in spårsele och lina i bilen innan idag. Betyder det att vi ska åka iväg och spåra. Nyfiken men jag får väl tåla mig. Nu tror jag det är bäst att jag knyter mig så att jag orkar med morgondagen. Men benet känns bra fastän jag var lös en del idag. Skönt. Och magen sköter sig fint så hoppas jag att jag slipper vara sjuker på ett bra tag.

Kommentarer
Postat av: Wallander & Helene

Jag hade oxå en lugn och stillsam lördag, vi tog inte ut oss så mycket varken jag eller MOR.

Men idag har det redan blivit och kommer att bli ännu har mera fart. Har i förmiddags apporteringstränat i Lomma och snart snart vet jag att du & din matte kommer och hämtar oss och så skall vi åka och träningsspåra på Järavallen.

Vi ses snart, puss på dig så länge!

2008-02-17 @ 12:50:22
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Mattes medicinsyster

Vad skön dag ni verkar ha haft. Jag hade också en ganska lugn lördag. Fast jag var tyvärr inte ute så mycket. Idag jobbar jag. Ska vara kvar ännu någon timme. Sen måste det bli lite studier. Skönt för matte att hon är klar med skolan.

2008-02-17 @ 12:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0