Trött

Matte var väldans trött när hon kom hem från jobbet. Hon hade haft jättemycket och dessutom är det stökigt med omorganisation. Har inte riktigt förstått men det verkar krångligt och jobbigt. I alla fall så gick vi ut en runda och sedan åkte vi till Svedala och tränade lite. Jag skötte mig ganska bra men smet en gång för där var ett gäng som tränade väldigt livligt. Valpkurs tror jag bestämt att det var. Jättespännande i alla fall och jag tog mig en liten runda. Men bara en. I övrigt gjorde jag allt bra.

Tyvärr har jag fått ont i mitt ben igen. Inte lika mycket som förra veckan men ändå. Matte har sagt att jag inte ska hoppa hinder imorgon. Jag hoppade ganska högt ikväll och flera gånger, det kanske inte var bra. Konstigt i alla fall, jag tycker inte jag har gjort något ju. Matte har klämt och känt men då gör det inte direkt ont. Om det är något som kommer och går så får tant veterinär undersöka mig säger matte. Men vi väntar lite först. Jag är ju så pigg så något fel kan det väl inte vara på mig. Nu har jag fått ett nytt anti-fästing halsband igen så att de små otäckingarna inte ska komma åt mig.

Jag är trött nu också. Matte är trött. Det blir nog en tidig kväll.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Det här med att du har ont i ditt ben igen låter lite oroväckande tycker jag. Låter klokt att låta någon titta på det om det inte snart blir bättre, dvs för att vara på den säkra sidan.

Att hoppa över hinderhoppningen imorgon låter väldigt förnuftigt! Men det finns ju som tur är så mycket annat du kan vara med på.

Vila dig nu riktigt både inatt & under dagen imorgon så är det säkert mycket bättre när vi ses i Lomma imorgon kväll.

Sov så gott båda två!

2008-02-04 @ 22:56:56
Postat av: Lakrits

Ja, det är dumt med benet. Men idag känns det bra igen. Jag springer och så fast matte sade till mig att lugna mig imorse. Jag sov hela natten nära matte i sängen, det hjälpte kanske på benet också!

2008-02-05 @ 13:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0