Vilken härlig dag

Ja, idag har det varit en riktigt bra dag! Vi sov lagom länge, dvs ungefär halv nio rullade vi ur sängen. Efter morgontur gick matte ut för att lägga spår. Jag tyckte att jag kände en bekant doft igår men visste ändå inte för det var ju ganska länge sedan jag fick spåra. Men jovisst, hon var borta en stund och kom tillbaka med blodstänk på stövlarna! Jag blev alldeles stollig när hon kom tillbaka, hoppade och skällde för att jag blev så glad att jag skulle få spåra.

Men jag fick vänta lite. Först tränade matte, sedan fick jag mums-mums ben att gnaga på medan hon städade. Och efter det var det dags. Sele och lina med, koppel på och så framåt marsch mot spåret. Jag var så förväntansfull så jag knappt kunde vänta tills matte vinkade fram mig till starten. Och sedan spårade jag på. Jag snurrade två gånger i en "blindgångar" vinkel dvs spåret tar slut och man får hitta tillbaka igen. Men annars tuffade jag på i spåret bara. Väl hemma igen fick jag mig en "spårkorv" och sedan gav vi oss ut på långrunda. Det var helt underbart väder och både matte och jag var på gott humör. Åh så härligt, så borde alla vinterdagar vara.

Efter promenixen hann matte baka en kaka innan det var dags för oss att åka till Lund till en kompis till matte. Där fick jag mycket klapp och kli men det var ändå himla skönt att komma hem till skogen sedan och få vila öronen från tvåbeningspladdret.

Ja, det var en rolig dag men ganska fullsmockad och jag skulle nog inte orka ha det så varenda dag. Nästa helg har matte sagt att vi ska ta det lugnare än denna. Men först kommer fem arbetsdagar (för matte). Jag ska nog vila mycket imorgon.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Det verkar visst som om du oxå saknat spårandet. Jag tyckte oxå det var skitroligt i fredags när jag gick ett träningsspår i Lödde.

Jag hoppas verkligen att det fina vädret skall hålla i sig lite nu.

Nästa helg skall oxå bli ganska lugn på min front. På lördag skall MOR på en föreläsning hela dagen och på söndag har hon anmält mig till någon slags tematräning i Lomma innan Flatteklubbens årsmöte. Undrar vad det är, tänk om vi gör bort oss.... ja ja den tiden den sorgen.

Förresten, har du lust att träna något i veckan, jag vill gärna studera ditt läggande undergång gång igen, jag behöver nämligen förbättra det oxå en aning. Elliot, hur har du det i veckan? Jag tror att jag kan vilken dag som helst.

2008-02-03 @ 23:33:51
Postat av: Lakrits

Jag tränar gärna i veckan. Matte får fixa ihop tiderna. Jag ska förresten också vara med nästa söndag. Matte med såklart. Tror nog att jag gör bort mig före du lyckas.

2008-02-04 @ 09:10:38
Postat av: Lakrits

Före du lyckas göra bort dig allså...

2008-02-04 @ 09:16:44
Postat av: Wallander

Vad kul att du oxå skall vara med på söndag, det är ju alltid roligt om man känner någon. Sedan oavsett om vi gör bort oss eller ej så är det säkert något både vi & våra mattar kan snappa upp.

2008-02-04 @ 12:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0