Bättre ben men tom plånbok

Vi åkte och tränade i Lomma för mitt ben var ju bra igen. Träningen gick utmärkt. Jag och matte demonstrerade läggande under gång som lyckades mycket bra och vi fick stående ovationer från "publiken" som bestod av Ann&Elliot och Helene&Wallander. Så där var allt bra. Jag smet bara pyttelite en gång så det var också ett framsteg.

På vägen hem var det inte lika muntert. Matte tankade på Statoil i Staffanstorp och skulle köra en sväng till Citygross för att handla något gott till mig, samt frimärken och lite annat. Jag sussade i min bur när matte plötsligt saktade in, svängde in på en konstig parkeringsplats och så kom en uniformerad man fram till mattes ruta. Polisen hade "tagit" matte som råkade köra för fort i sin tankspriddhet när hon funderade över dagen. 16 km för fort kostade 2800 kr. Ja, ni läste rätt. TVÅ TUSEN ÅTTAHUNDRA KRONOR. Fattar ni hur myckte godis det kunde blivit till mig. Nu får väl både jag och matte banta. Tycker synd om både henne och mig. Vatten och bröd för henne...torrfoder utan tillbehör till mig. Nä, fullt så illa tror jag inte det blir men fy farao vad nesligt. Fast jag tycker ändå matte tog det med fattning. Vad ska man göra sade hon, det hjälper ju inte att bli sur. Men hon suckade djupt, det kan jag lova.  

Kommentarer
Postat av: Wallander

Oj, vilken himlans osis att han "POLIS POLIS POTATIS......" skulle stå just där på ER väg. Ja när man minst anar det så... men som sagt gjort är gjort och går inte att få det ogjort. Så sa MOR om mina smitningar oxå idag när jag försökte förklara varför jag smet.

Vilken snitz du/ni fått in på läggandet under gång, vi andra fick oss verkligen en lektion i ämnet.

Ps. Lite bidrar vi med nästa gång ni kommer in till stan, jag bjuder dig på TJOCKKORV Lakrits och MOR
bjuder din matte på varmchoklad, låter det som en god idé?

2008-01-30 @ 00:22:51
Postat av: Mattes medicinsyster

Usch vilken osis. Jag förstår verkligen att matte tyckte det var nedsligt. Verkligen synd med tanke på allt kul man kunde ha haft och köpt för de pengarna. Urk och blurk.

2008-01-30 @ 05:48:13
Postat av: Lakrits

Åh vad snällt tycker jag och är alldeles jättesäker på att matte håller med. Jag hörde henne säga imorse att det mest är hon som ska drabbas av fortkörandet och inte jag. Det innebär visst nerdragningar på godis/läsk/kak kvoten men jag får ha mitt ändå. Det var ju snällt faktiskt.

Undra när vi kan komma. Ska be matte höra med din mor hur ni har det framöver.

2008-01-30 @ 12:43:10
Postat av: Elliot

Örrrrrrrrrk,säjer jag o matte om de där fortkörningsböterna =(
Min matte sa:Det kunde lika gärna varit jag ....å då säjer jag:Vilken himla tur att det inte var HON!Då hade det blivit jämmer och tandgnisslan....fast det inte hjälper.

Optimisten säjer:Det kunde varit värre....tänk att bli av med körkortet...ja du det hade varit snyggt!Ingen träning och buss(i flera timmar)till jobbet...

2008-01-30 @ 20:56:35
Postat av: Lakrits

Ja, det tänkte matte på. Usch och fy. Eller ännu värre att råka i olycka. Eller att det är något fel på hälsan. Ja, det finns helt enkelt mycket som är värre och det är ju lite tröstande. Sedan är det väl bäst att inte tänka så mycket mer på det för man kan ju ändå inte göra det ogjort. Lite som mina smitningar...

2008-01-30 @ 22:55:12
Postat av: Vicka

Det verkar vara samma fart i matte som i oss...bara det att vårt race kostar lite energi och det är ju så himla skoj att förbruka. Mattes race kostar både energi och pengar! Vilken tur i all hast, att det inte var mer som som drabbade matte ändå. Tänk om hon blivit av med körkortet....!!!

Igår skulle matte Marie ha varit med min matte i en jätterolig butik/lagerlokal; Häromis -den var det mycket smått och GOTT i. Den ligger bara några mil från mattes jobb! Men, det inköptes inte så mycket gott till oss...däremot en stor och ny fäll till valplådan. Sen lite smått till oss andra, och det var förstås snällt. Sen var det en anka som lät, men den fick vi inte leka med alls...en annan gång tyckte matte och la undan den direkt!

Hälsa matte din att hon får vara lite mer uppmärksam i fortsättningen, så att hon inte råkar i fler tråkigheter!

Puss på dig!
Vicka

2008-01-31 @ 16:46:49
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0