Bättre o bättre dag för dag...

Ja idag har det varit en bättre dag än igår. Jag har ätit all mat som har serverats, jag har lekt i trädgården och gnagt ben, badat en gång, varit på tur med Dagismatte och Dagishusse och haft det bra. Visst väntar jag intensivt på Matte när det närmar sig kväll och visst var jag ledsen när hon gick i morse men det var ändå bättre än igår. Matte verkade lite på sniskan när hon kom från jobbet för hon hade så ont i huvudet men nu är det bättre. En skogstur gör allt susen på huvudet.

Imorgon ska vi visst till Lomma på kvällen och träna, det blir allt roligt tycker jag. Ska vi kanske prova ett nyförvärv och det är saker som sticks ner i marken som det går att lägga godis på. Matte har fått dem av Helene i försenad födelsedagspresent för att den hon egentligen skulle ge Matte gick om intet. Jag tycker det verkar jättelajbans med de där "godisskålarna". Kan det hjälpa oss på träningsplanen tro? Det är verkligen värt ett försök.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad bra att dagen idag har varit lite bättre. Otur med mattes huvudvärk förstås.



Jasså det blev godisskålar istället, låter spännande, får jag oxå vara med och pröva dem? Jag kan be MOR ta med extra mycket korvbitar :-)

2008-07-15 @ 23:58:07
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0