Beachparty

Klockan halv åtta hade Matte bestämt med Wallander och hans familj. Annas bageri strax efter klaffbron på Falsterbonäset var mötesplatsen. Lätt att hitta till. Färden dit var snabb och vad ska man säga....effektiv. Matte sölar aldrig...

Det bestämdes att vi skulle köra till Kämpinge. Jag tyckte det tog en himmelens tid och så skulle det fixas med parkeringe. Wallander blev avsläppt medan hans Far och Matte & jag letade parkering. Jag gnölade lite över att allt tog sådan tid för jag var otålig att få busa och bada. Men det fick jag såklart så småningom. Wallander och jag fräste runt hej vilt medan Wallanders Mor och Far fixade med engångsgrillen. Matte, Wallanders Lillmatte Frida och hennes pojkvän Niklas (även kallad Den Långe Smale) hejade på mig och Wallander.

Här är lite bad & busbilder...


Badmys...


Bena e fulla av spring...


Full fart ut i vattnet...Wallanders gulliga Lillmatte har kastat leksak.


Salta vågor...


Bumerangen på väg ut...


Och på väg in...både jag och Wallander ville bärga den...


Och så plums i plurret igen...


Halva Wallander har blivit gråhårig över en kväll...fast det gick fint att tvätta bort igen.


Här sitter jag och myser...


Här svansar jag för Frida som äter korv...fast jag och Wallander hade redan fått en tjockis var med bröd. Mumsmums gott var det.

Kvällen avrundades med glass vid strandkiosken. Jag och Wallander fick dela på en sandwitch. Sedan bar det av hemåt. Både Matte och jag tyckte det var en jättetrevlig kväll med familjen Lindeblad på stranden. Det enda som störde var att famlijen Lindeblad hade för lite kläder på sig (dock inte Wallander) så de frös en smula fast Frida fick låna Mattes jacka. Men det var trots allt en varm kväll. Inga tvåbeningar badade, de är för fega helt enkelt. Men jag och Walle badade för allihopa. Jag hoppas på fler badturer i sommar för det här var kanonlajbans! Den perfekta inledningen på Mattes lediga vecka. Hurra vad vi ska ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken toppenkväll vi hade. Vi har det bra du & jag tillsmammans Lakkan.



När tror du vi får göra om det här?

2008-07-05 @ 09:08:18
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: zico-bus

Så himla mysigt ni verkar ha haft det. Jag blir faktiskt lite avis. Sååå, ditt smeknamn är numera Lakkan :) Rätt så gulligt.

Hoppas du och matte får en mysig vecka nu. Vi tänkte träna tisdag och onsdag i Lomma. Tisdag är det sökträning och är ni intresserade så kom vid 18:00-tiden, parkeringen Örestads Golfklubb. Walle kunde inte denna gången ... men det går fler tåg. På onsdag blir det nog lite lydnadsträning ....

Tassar&Kramar

Z&H

2008-07-05 @ 17:52:30
Postat av: Lakrits

Åh, tack för inbjudan men vi ska ju till huvudstaden så det blir tyvärr ingen träning här nere för oss. Men träning kan det ju bli ändå. Vi åker imorgon och är hemma torsdag kväll. Vi ska hälsa på Mattes systrar som är stadsbor. Jag är ju en vildhund men stan kan vara intressant ibland och det finns gott om fina ställen också. Vi ska till stranden och till skogen. Och så blir det alltid extra godsaker där.

2008-07-05 @ 21:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0