Besvikelser

Morgonen var en besvikelse. När vi vaknade kändes  det som sovmorgon och ledig dag för Matte. Sedan blev jag snabbt påmind om att hon skulle åka och jobba. Dagismatte var uppstigen när jag lämnades men det var ändå dystert tyckte jag. Sedan förföt dagen för all del ganska snabbt. Det var mat, promenad, bad, märgbensgnag och vila. Sedan kom Matte vid fyrasnäret. och det var ju härligt fast hon var väldigt varm förstod jag och inte på toppenhumör men ändå nöjd att jobbet var avklarat.

Strax innan sex kom vi iväg till Lomma. Där tränade vi lite lydnad och det gick bra fast jag kroknade snabbt i värmen. Så plockade Matte fram dummiesar och jag blev glad, trodde jag skulle få apportera idag också. Men ack nej. Det var Toss och Carina som Matte kastade till. Jag fick bara ligga bunden och titta på. Vilken besvikelse. Först stod jag upp och var med på allt de gjorde, till sist satte jag mig och även låg lite när jag insåg att det var kört för min del. Matte försökte förklara att det är bra för mig att inte göra något ibland. För mig kändes det inte alls så. Men men, nu är det kväll och jag är lite tagen av värmen idag och faktiskt ganska trött. Förhoppningsvis händer det något roligt i veckan. Kanske stadstur till Walle. Kanske ska Matte ha ledigt på torsdag, sannolikt men hon tar reda på det definitivt imorgon. Och kanske kan vi hitta på något med Walle och hans Mor då på torsdag. Vi får väl se hur veckan ter sig.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja nu blev det som det blev med jobb för din matte idag... men bli inte förvånad om hon kommer att vara hemma en annan dag mitt i veckan då du förväntar dig att hon skall iväg som vanligt! Då blir du ju positivt överraskad, viist?



Ang. att du inte fick apportera idag tycker jag bara att du skall se positivt på, värmen idag har inte varit att leka med, så var glad du att du bara fick vara åskådare.

2008-07-27 @ 23:36:06
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0