Dumma vardag

Jag var väldigt nedstämd i morse när Matte lämnade mig i Dagismattes omsorg. Jag ville inte att Matte skulle gå och tittade med bedjande ögon på henne för att omvända henne i sista sekund när hon skulle gå. Paketet som jag alltid får struntade jag helt i. Men Matte gick ändå och vad skulle jag göra, det var bara att finna sig i situationen. Men jag sörjde att hon måste åka till jobbet, jag åt inte på förmiddagen, inte förrän sent i eftermiddags fick jag någon matlust och då var det bara halva portionen som gick ner. Nu menar jag verkligen inte att förringa mitt dagis för det är utmärkt, både Dagismatte och Dagishusse gör sitt bästa för att jag ska trivas. Men Matte är Matte så är det bara. Fast allt eftersom blev jag ändå lite gladare. Det kändes bra att gå på promenad och sedan visade jag magen lite och sov i biabädden. När Matte sedan kom hem var glädjen naturligtvis fullständig.

Jag har märkt att Matte inte heller är riktigt på topp. Hon vill inte åka iväg till jobbet. Jag vet att hon hellre vill vara med mig. Det är svårt att acceptera att vi måste vara ifrån varandra så mycket tid. Dagismatte och Dagishusse behöver ju inte åka iväg och jobba (tur för mig) men de har tydligen slitit så i många år. Det verkar vara så jobbigt att leva tvåbeningsliv tycker jag.

Nåväl, kvällen har varit trevlig. Vi tränade lite med en duva och det gick väl ganska bra. Och så övade vi lite lydnad, bara en kort stund, hoppade hinder och lite annat. Det var kuligt för det var ett bra tag sedan i och med Stockholmsturen. Hoppas det blir träning i Lomma i veckan.

Om jag längtar jättemycket till fredag så kanske tiden går fortare. Hjälp mig att snabba på klockan lite så att det blir avresa till Bastudden snart.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja tänk om man alltid hade kunnat få ha det som man önskar, då hade livet varit helt underbart.



Men tänk så här: om inte din matte inte arbetar lite så kommer inga guldpengar in på kontot och utan guldpengar så kan man inte göra sånt som kostar en massa guldpengar, vilket betyder, inga Bastudden-turer, inga Sthlms-turer kanske t o m godisransonering. Visst kan det vara hårt just då man skiljs åt, men desto roligare att återses kan jag tycka! Så misströsta inte, ät och var glad så skall du se att tiden går mycket snabbare.

2008-07-14 @ 23:20:31
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Zico-B

Stackars lilla Lakkan!

Klart det känns extra tungt så här efter en härlig ledig vecka, då du fått rå om din matte helt och fullt. Det är jobbigt att ändra på rutiner.

Men tänk på alternativet - att allting alltid skulle vara likadant - dvs att din matte skulle jobba 52 veckor om året. Inte kul - speciellt inte för henne :D

Ses vi på onsdag?

Tass&Kram

Z

2008-07-15 @ 12:25:43
Postat av: Lakrits

Jaja, ni har såklart rätt båda två men det är inte lätt. Inte alls lätt.



Klart vi ses imorgon Zico! Alltid redo!

2008-07-15 @ 20:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0