Höghöjdsträning...

...är nog inget för mig. Det märkte jag igår när vi hälsade på Wallander och hans Mor. Jag tyckte balkongen var JÄTTELÄSKIG. Vi skulle nämligen grilla korv därute så att inte gå ut var en dålig affär men fy så läskigt det var. Jag gömde mig under bordet bakom Matte. Det kändes helt fel att vara högt uppe i luften. Fast korven var god.

Förutom korvätning på balkongen hann vi med en trevlig promenad och glassätning. Tyvärr behöll inte Wallander sin glass i magen och det var ju dumt men det blev väl för kallt för en tom mage. Min mage är inte så känslig av sig. Sedan hände något konstigt när vi gick förbi fontänen efter glassätningen. Plötsligt bara stod Wallander mitt i vattnet. Halsbandet hade gått sönder. Helene var arg som ett bi. Vi gick iväg och till sist kom Wallander efter. Han fick låna ett halsband av mig sedan tills han har fått ett nytt.

Det tittades på film också igår. Apporteringsfilm. Matte och Helene hade tänkt att jag och Walle skulle se och lära men det var tråkigt att se på film. Jag vilade lite men sedan hade jag stundtals svårt att stå emot Wallanders idoga flörtande så det blev en del bus och lite tillsägelser för tvåbeningarna tyckte vi var irriterande som höll till mitt framför tvn. Vi var ju tvugna också att tissla och tassla lite om nästa helg på Bastudden. Vem vet hur veckan ser ut och vilka chanser som bjuds där.

Matte och jag var i alla fall överens om att det var en väldigt trevlig kväll hos Lindebladarna i stan. Det gör vi gärna om framöver.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Du kommer att vänja dig gumman, jag lovar.



Tack för att jag fått låna ditt halsband så länge. Imorgon lär det väl bli en tur inom djuraffären för att reklamera det gamla, för så här kan man ju inte ha det, dvs att halsbandet går i sönder för att MOR rycker lite.



Det spritter i hela kroppen :-) när jag tänker på att en ny Bastuddenhelg närmar sig med stormsteg.

2008-07-13 @ 20:33:01
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0