Huvudbry

Det är fel i huvudet på Matte. Åtminstone säger hon själv det. För idag har hon haft något som heter migrän. Ordet låter otrevligt tycker jag och Matte försäkrar att det stämmer. Redan i morse tyckte jag att Matte betedde sig lite konstigt och när hon kom hem berättade hon att dagen hade varit lite besvärlig minst sagt. Men tydligen var det besvärliga lite på returen så vi åkte och tränade lite i Lomma. Där blev det mycket snack och mindre träning tyckte jag som fick vänta en hel del. Men men, lite roligheter blev det ändå. Vi testade den nya godisskålen på pinne och den var lite lustig men godiset gott. Jag förstod inte riktigt men det gör jag nog så småningom.

När jag satt i bilen och Matte och Helene pratade om Bastudden viftade jag på öronen för att höra bättre. Jodå, Helene ska följa med. Det hade jag väl på känn. Trevligt, jag tycker det är roligt med många i flocken. Jag hörde också att klockan sex på fredag kväll hämtar vi Helene och Wallander. Det är inte så lång tid kvar nu.

Idag var jag inte så ledsen när Matte gick faktiskt. Det är ju som det är. Och jag har det så bra med Dagismatte och Dagishusse. Idag stekte Dagismatte plättar åt mig och Knappen. Oj vad gott det var!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Attans stackare din matte... himlans dumt huvudbry. Min MOR har aldrig haft migrän knappt aldrig huvudvärk heller... men det beror nog bara på att hon har en träskalle.



Även om det inte blev så mycket träning så blev det lite träning och lite träning är bättre än ingen träning alls.



Visst är det kul att MOR oxå skall följa med till Bastudden men jag trodde faktiskt att det bara skulle bli 2 mot en denna gång men nu blir det 3 mot en i alla fall, attans oxå. Men "vattensvansen" tror jag skall hålla sig i schack denna gång. jag skall se till att hålla mig torr om bakdelen oxå inte bara vara "torr bakom öronen".



2008-07-16 @ 23:19:36
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0