Solen kommer och solen går...

...men Bastudden och kärleken består!

Vi vaknade till att regnet smattrade mot rutan på Bastudden (alias Kärleksudden). Men snart höll regnet upp och Matte och jag gick ut en liten runda i grädgården. Helene och Wallander kom upp i samma veva och så randades en ny dag. VI åt alla frukost med god aptit, sedan begav vi oss av den lilla biten med bil dit Matte lade spår igår. Wallander fick börja spåra. Det gick visst lite sisådär för honom, han var inte riktig nöjd när han kom tillbaka. Sedan var det min tur. Jag råkade få upp Mattes färska fotspår och ägnade mig lite åt dem (Matte och Helene hade råkat gå tvärs över spåret när de hade gått med Wallander. Jag fick tillsägelse och sedan fortsatte jag i spåret, i återgången fick jag återigen nys på Mattes fotspår men klarade mig vidare utan tillsägelse och sedan gick resten ganska komplikationsfritt. Matte var väl inte helt nöjd men mest missnöjd med sig själv kanske så jag våndades inte särskilt mycket.

Här är några bilder från spårandet.


Början...


Full koncentration...


Klöven upphittad...

När vi kom tillbaka så busade jag och Wallander lite till. Jag lurade på honom bakom ett litet buskage.


Undra om han ser mig?

Matte låg och slöade i en solstol.


Ser väl skönt ut?

Jag och Wallander fick käka "grillspett"


Wallander med sitt spett...


Jag med mitt...

Men så plötsligt när tvåbeningarna satt och fikade tornade molnen upp sig och det fick bli en snabb inflyttning. Strax därefter såg det ut såhär utanför dörren.


Blött...

En stund senare började Helene laga mat och Matte packade ihop. De åt middag och sedan städades stugan. Jag och Wallander låg och passade en del av grejorna när vi inte längre fick vara inomhus.



Sedan gick vi en liten runda, jag och Wallander fick hämta några dummiesar var och sedan tillbaka och in i bilen. Vi vinkade alla förväl till Bastudden/Kärleksudden för denna gången och jag hoppas på snart återseende. Men innan dess måste Matte tyvärr jobba två och en halv vecka till. Så är det bara, inget att göra åt. Jag får vara på mitt superbra dagis. Wallander var inte heller glad att åka hem men förhoppningsvis ska han ju hänga med oss dit i augusti. Dessutom har ju hans Mor semester så han kan lägga beslag på henne helt om dagarna framöver.

Wallander och jag sov hela vägen till Malmö. Där följde jag och Matte med Helene och Wallander upp och vi fick tankat över alla bilderna från Helenes kamera på ett litet minne. Det var väldigt snällt av Helene att dela med sig så av sin kamera när vår nu blev kvarglömd hemmavid. När vi ska dit i augusti ska jag personligen påminna Matte, kanske till och med bära ut den själv i bilen.

Vad ska man säga, jag hade gärna stanna längre i Småland med trevligt sällskap. Trots lite växlande väder har det varit en härlig helg. Matte och Helene har vilat, jag och Wallander har hållit igång för fullt. Ändå tror jag vi är lika trötta ungefär, Matte vill också lägga sig tidigt (alltså mycket snart). Det är väl sjöluften som tar på krafterna. Men jag och Wallander har haft så himla kul i helgen. Vi blir aldrig trötta på varandra, vi har bara roligare och roligare ihop.

Nu ska jag lägga mig och drömma många mysiga drömmar om Småland, kärlek och sommar!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Gud vad vi är lyckligt lottade... tack för en underbara helg. Visst kunde vädret varit lite bättre emellanåt, visst kunde vi spårat lite bättre, kanske även badat lite mera men vad gör det om hundra år!



Jag hoppas inte att du misstycker men jag har lagt ut några kärleksförklaringsfilmer på dig & mig på min blogg.



Jag hoppas verkligen att jag skall få följa med er till Bastudden i augusti, jag är så inställd på det att jag redan börjat att längta... finns det inga piller du kan ta för att eventuellt skjuta fram ditt löp lite?



Sov sött!

2008-07-20 @ 23:51:40
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Fniss...kollade på filmerna. Det låter kuligt om oss. Jag misstycker inte...vi är ju redan ett par liksom.



När det gäller löpet finns det nog ingen möjlighet att ändra på den biten säger Matte. Riskerna är för stora att jag drabbas av något elände då. Nä, vi får hålla tassarna att det kan vänta. Det ska inte komma än säger Matte men det är ju att man aldrig kan vara riktigt säker på när det kommer som är det luriga. Fast vad jag kan känna är det inget på gång.

2008-07-21 @ 22:21:34
Postat av: Johanna

det är roligt att spåra :)

2008-07-22 @ 21:08:22
URL: http://hundtips.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0