Lugna kvällar

Denna veckan har kvällarna varit väldigt lugna hittills. Det har varit promenad såklart, lite lite träning, bad och mys. Jag har faktiskt varit trött av värmen så det har passat mig ganska bra. Fast jag börjar bli väldigt busesugen. Det har varit tal om att jag ska få träffa Wallander imorgon. Hoppas det stämmer.

En väldigt rolig sak är att Matte är ledig från jobb imorgon. Det finns något som kalls flexa och det tycker jag låter jättebra. Synd att inte Matte kan flexa nästan jämt. Men en dag är ändå en hel dag mer än ingen dag alls.

Idag är det bara en vecka kvar tills Matte har semester. Och eftersom hon är ledig imorgon har jag räknat ut att hon bara jobbar fyra dagar (och en kväll) till. Det gäller att hålla koll på henne! Jag måste ju veta när jag ska börja packa för våra semesteräventyr. Hoppas godislådan ska fyllas på innan ledigheten för det är lite skralt på den fronten.

Matte säger att hon har en blåsa på tungan och känner sig lite svullen i halsen. Bäst vi lägger oss i tid! Jag vill inte att Matte ska bli sjuker till semestern.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Se, nu kommer den där dagen som du inte hade räknat med att din matte skulle vara hemma. Jag hoppas oxå att vi kan göra något kul imorgon. Känner för att bada, gör du?

2008-07-30 @ 23:44:11
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0