Mattekex

Hundkex i all ära men vad går upp mot Mattekex. Det är alltså Marie kex jag menar. Det rinner om munnen när jag ser tvåbeningar äta såna kex. Idag fick jag av Dagismatte och Dagishusse. Förvisso bara ett men ändå... Ikväll lyckades jag tigga till mig några till av Matte. Men hon suckade, menade att det är dåligt för mina tänder. Men vaddå, det är ju så sällan jag får Mattekex så det kan väl inte skada.

Ikväll har det varit en hemmakväll. Promenix i skogen, lite träning med en duva och så har Matte tränat med sina hantlar och grejor. Jag har haft en skön dag med flera bad också, det har varit varmt ute och då är bad alldeles nödvändigt.

Imorgon kväll sägs det att Matte inte dyker upp förrän jättesent för hon ska jobba. Jämmerspikar. Men det ska väl ändå lösa sig med Dagismatte och Dagishusse. Såg också att Matte lade in märgben i kylen på tining. Tror de är till mig och Knappen imorgon. Så det kanske inte blir så illa trots allt fast jag hade hellre haft Matte hemma och varit utan godsaker. Men kan man inte få det bästa får man ta det näst bästa alternativet. Sån't e livet.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Aaah, du har oxå tränat med duva... verkar vara populärt i våra kretsar.



Jag är övertygad om att du får en jättebra dag imorgon med Dh,Dm & Knappen och sedan är det bara en dag så är du & matte lediga massor av dagar och då skall ni hitta på mycket kul, det vet jag.

2008-07-03 @ 00:32:03
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0