Pang pang

Ja det låter som rena Vilda Västern filmen vid skjutbanan. Eller kanske rent av som en krigsfilm. Låter som de spränger bomber och granater där. Som tur är håller vi oss en bit ifrån när vi är där, annars vore det risk både för Mattes och min hörsel. Men vi åker dit ibland för att gå lite där och idag fick jag även hämta några dummiesar medan det skjöts vilt på skjutbanan. Jag är inte stormförtjust, tycker liksom det låter illa. Men jag är inte så störd att jag inte kan hämta en kanindummy och bära runt på den är ännu roligare. Vi tog också en tur på en mysig skogsväg i närheten. Vägen blev bara smalare och smalare och till slut var det bara en liten liten stig. Jag blev rädd för en stor sten som såg så märklig ut fast sedan när jag sprang fram och kollade så märkte jag ju att det bara var just en sten. Men jag skällde ut den först. Om jag blir lite rädd och inte vet vad något är så skäller jag på det för jag tänker att jag kanske kan skrämmas tillbaka. Men stenen blev inte rädd...

Nu är jag trötter och ska gå till kvällsvila. Jag hörde att Matte pladdrade i telefon med Wallanders Mor. Kanske bestämde de om något roligt? Vi får väl se. Jag längtar tills det blir fredag och Matte kommer körande på grusvägen efter jobbet för då har vi många lediga dagar tillsammans framför oss. Ja det blir ju ännu fler i augusti såklart så detta blir lite försmak. Men det är länge sedan vi hade en hel vecka ihop dygnet om och det ser jag verkligen fram emot.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Usch, det låter läskigt där i närheten av skjutbanan. Men vad bra att du kan arbeta under tiden det skjuts vilt.



Jag hörde oxå när det pladdrades om något, jag tyckte mig uppfatta något om strand & grillning, undrar om det kan stämma, hoppas det!

2008-07-01 @ 23:37:22
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Strand och grillning låter tipptoppen. Jag håller tassarna för att det blir så. Kanske blir det korv till oss också. Det är länge sedan jag åt det. Ända sedan Ikea tror jag. Och den korven där var ju så smal och tunn att den bara var ett litet streck.

2008-07-02 @ 22:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0