Ta ner mig till sjön...

Det är bara fullt med roligheter nu. Idag var det träff med Ann & Elliot. Yddingesjön var dagens utflyktsmål. Vi promenixade till scoutstugan. Just när vi kom dit kom också en bil med folk som skulle vara där över helgen men Matte frågade om vi fick bada där och då fick vi det. Vilken tur för oss för annars hade det varit snopet, varma som vi var.


Vi svalkade av oss på en gång....


Sedan lek och bus såklart....


Vänskaplig brottningsmatch...


Plums...

Så småningom bar det av tillbaka till bilarna. När vi kom hem höll jag igång lite till men sedan gick jag till vila under cypresen.


Viloläge...

Matte har hållit igång med att tvätta bilen invändigt och utvändigt, baka kakor, tvätta mm. Vi var också ute en runda i skogen. Varmt. Men kvällarna är härliga. Fast det blir nog en ganska tidig kväll och så ska vi sova ut imorgon. Vi ska inte iväg till Stockholm förrän senare efermiddagen.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jasså, så du har träffat brorsan min idag. Av bilderna att se så ser det ut som om vi leker lite på samma sätt tillsammans med dig, jag & Elliot, men det kanske är för att vi är brorsor?



Rolig bild den där på er när ni står upp och brottas och vad fin du är där du ligger under cypressen.



Ha det så riktigt bra i Sthlm även denna gång och glöm inte att ni skall ha dagismatte med er denna gång oxå. Hälsa Yster & Pinnen.

2008-07-05 @ 23:11:43
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: (Medicin)pinnen

Ja det var verkligen fina bilder på er. Jag gillade också den där ni brottas jättemycket. Ni är så ståtliga. Verkligen stiligt! Välkomna till den stora staden. Hoppas vi får fint väder.

2008-07-06 @ 10:35:26
Postat av: Elliot

hej

tack för den roliga o svalkande plums-turen =)de var verkligen jättekul å efter ett tag blev till o med min simning rätt så bra!

Jag önskar åxå er en trevligt tur till huvudstaden

från E



ps.ha en skön sommar Walle:)

2008-07-06 @ 10:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0