Tankeöverföring

Jag tänkte väldigt intensivt på Matte strax innan fem. Och så hör jag plötsligt bilen stanna utanför grinden. Det var Matte som kom tidigare än väntat. För en gångs skull hade det varit en lite lugn eftermiddag på jobbet så strax efter fyra så smet Matte helt enkelt iväg. Det tyckter jag var toppen för nu blev kvällen lite extra lång. Hoppas det blir fler sådana kvällar men det är nog inget som kan utlovas i förväg.

Så var snart ännu en dag till ända. Tiden går fast det känns långsamt ibland när man längtar mycket efter något. Även Matte verkar ha accepterat vardagslunken. Två veckor till, sedan vips säger det så har Matte semester i tre veckor.  Fast denna veckan blir tuff för Matte har berättat att hon ska jobba både fredag kväll och söndag på dagen. Kanske kan hon få en ledig dag nästa vecka istället som kompensation. Det vore ju inte dumt. Däremot är det dumt att hon ska jobba i helgen men tydligen är det kris för så många är lediga. Blä. Men kanske det blir något kul på lördag istället.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Alltså... intensivtänkande fungerar, hm jag tror att jag skall pröva det gällande lite andra saker i mitt liv. Ibland kan det bli lite konstiga arbetstider för de där 2-beningarna men det brukar kompenseras på någotvis, såsom för din matte idag t ex.



Ja tiden går fruktansvärt fort, min MOR har snart haft semester en hel vecka och inget roligt har vi hittat på ännu. Men imorgon skall vi åka till brorsan Enzo och det skall bli jättekul.

2008-07-23 @ 23:40:36
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0