Sommar, sol och bad

Ikväll blev det utflykt med Ann och Elliot. Ann hörde av sig i eftermiddags och undrade om jag och Matte hade lust att hitta på något ikväll. Och jodå, visst hade vi det.

Strax innan sju var vi hos Ann och Elliot. Vi bytte bil och Elliot blev väldigt förvånad och glad när jag hoppade in i i hans bur. Syftet med färden var bad bad bad och så umgänge såklart. Tvåbeningarna snackade och snackade och Elliot och jag underhöll varandra i buren.

Vi började med att testa Häljasjön. Den var inte så stor och inte heller strandremsan men där gick fint att bada och busa.


Den är min!


Svalkande promenad...

Jag övade också inför att jag ska ta Baddaren (man ska doppa huvudet tre gånger). Det var nämligen så att frisbeen sjönk och då stack jag ner hela huvudet under vattnet och fiskade upp den. Klantmatte fick ingen bild av det, hon stod bara där med öppen mun och såg dum ut, så förvånad blev hon. Efteråt skulle hon torka inne i mina öron. Som om jag aldrig har doppat huvudet förr. Tssss...

Efter Helgasjön hittade vi till en annan sjö vid Tvedöra. Där var många hundar som badade men vi hittade en egen liten vik. Där hittade Matte en tom läskflaska som jag och Elliot hade väldigt kul med.


Hal som en ål var den i vattnet. Som vanligt hjälptes vi åt...


Elliot med flaskan.


Och här har jag flaskan.

Efter ytterligare lite bus och bad gav vi oss av mot Staffanstorp. Väl framme följde vi med in i trädgården en stund. Där fanns det igelkottar, de får mat av Ann. En hann fälla ut taggarna men en var lite mindre rädd av sig. Jag var nyfiken och ville hälsa men då blev det liv på Matte.


Den som väntar på något gott...

Elliot och jag busade ännu lite till, vi fick smaka glass som Ann och Matte åt och sedan var det dags att tänka på hemfärden. Innan vi åkte fick vi med en jättefin presentbox hem. Den ser ut så här:


Visst är den supergullig. Vet knappt när jag vågar öppna den...

Nu är jag jättetrött och ska lägga mig. Det var superkul att träffa Elliot och Matte tyckte det var väldigt trevligt också. Och skönt för mig att bli rastad ordentligt för imorgon har ju matte jour så hon kommer inte förrän vid elva. Dagismatte och Dagishusse brukar ta ut mig på en tur till men då får jag inte springa lös. Alltså lika bra att jag är väl rastad.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Sådana kvällar, med trevligt bussällskap, skulle man ha varje sommarkväll, det hade varit livet det!

2008-07-25 @ 00:47:47
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Tack för igår =) det var jätte JÄTTE kul!!!Ganska braiga ställen vi hittade ändå(efter en ganska vimsig biltur hihi).

O japp!vi är ögonvittne till ditt huvuddopp!Tufft såg det ut och läääänge höll du huvudet nere.Du e modig du=)Jag brukar åxå sticka ner huvudet lite o "blubba"med nosen men inte alls så länge....

Du skulle förresten sett senare på kvällen....då var där minsann "kottar" kan du tro...vi räknade till sju stycken ungefär.De e dyrt att ha kotterestaurang....men gulliga e dom(=tycker matte)å det bästa är att deras "inneboende"kryp dvs loppor går inte på oss hundar har vi fått veta av en viltexpert (som till o med brukar föda upp kott-ungar på toan!)

hälsningar

E

ps 1:måste säja att du ser mer "normal"ut med flaskan än jag :(

ps 2:hälsa till Walle o Vira när du träffar dom

2008-07-25 @ 13:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0