Blåsigt

Jösses vad det blåste i Lomma. Men Matte och jag höll oss stadigt på planen. Vi gick även idag fantastiskt värdefull hjälp av Zicos matte Heléne. Kanske finns det hopp, jag tyckte Matte kändes lite mindre vimsig idag. Okej, jag lattjade lite med apporten och så men det redde ju ut sig (även det med hjälp av Heléne). Wallander kunde inte komma ikväll för hans Mor hade fullt upp att hjälpa Lillmatte som ska ut på resa snart. Så kan det vara. Den närmaste flocken måste ju gå före träningen, så är det bara.

Idag har Syster Yster åkt hem. Synd tycker jag. Det blev en liten incident idag mellan oss där jag stångade henne i magen och sedan skällde på henne för jag tyckte hon agerade för mycket Matte åt mig. Men det ordnade upp sig, vi blev busbra polare igen. Nu ser jag fram emot att se henne om knappt två veckor. Men jag blir inte lottlös tills dess för snart kommer Medicinpinnen på besök till Skåne. Det blir ju också lajbans.

Jag hörde Matte säga något till Dagismatte om kanske Tebatur till helgen. Man kan ju alltid hoppas för det har varit ganska tomt i godisboxen länge nu. Jag håller tassarna...


Kommentarer
Postat av: Wallander

Ja fy bubblan vad det stormar, förstår att det var tufft i Lomma. Vad bra att ni fick värdefull hjälp idag igen.



Trist med din och Ysters lilla incident, men vilken tur att ingen av er är långsinta!



Tebatur... om jag hör med MOR så kanske jag kan få skicka med dig/er en liten önskelista, får man det? (vill kolla med er först).

2008-06-23 @ 23:30:50
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Klart ni får skicka önskelista. Jag hoppas verkligen turen blir av på lördag. Annars blir det nästa helg igen men det tycker jag är att vänta onödigt länge.

2008-06-24 @ 11:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0