Fest på klubben

Igår var det full fart när Matte kom från jobbet. Vi skulle nämligen iväg till Lomma. Jaha tänkte jag, träning en fredag? Inte så vanligt men ok, jag är öppen för allt. Men det visade sig vara allt annat än träning. Det skulle nämligen vara instruktörsträff med mat, dryck, lekar och trevligheter. Jag befarade att det skulle bli mycket sittande i bilen för mig men så plötsligt blev jag utsläppt och fick leka med Lottas nya hund som heter Cheia. Hon är en portgisisk vallhund med pirayatänder... Knappa sex månader men ettrig som bara den. Ja, hon körde nästan helt slut på mig under kvällen. Hon var nog trött själv också men trots det kom hon fram till mig hela tiden. Jag försökte låta farlig och någon gång pep hon till (fast jag tror det var bara för att hon skulle vinna sympati hos tvåbeningarna) men annars var det mest hon som pirayade på mig tycker jag. Visste inte riktigt om jag vågade ta i lika mycket som jag brukar heller när jag leker med grabbarna. Men kul hade jag i alla fall.

Tvåbeningarna hade också roligt. De snackade, lekte lekar och höll igång. Vilket skrål och skrän och Matte var inte oskyldig hon heller. Och när de åt middag, himmel vilket oväsen. Men jag gick runt och fick lite smakbitar här och där med kött och "potatiskulor". Mums. Särskilt Karin O var väldigt givmild. Jag fick ett märgben också och det var Cheia väldigt intresserad av. Jag tänkte faktiskt lånat ut det till henne som en fin gest men hon fick inte för sin Matte.

Nåväl, allt roligt har ett slut och när klockan närmade sig halv tolv fick vi tacka för oss för både jag och Matte var väldigt trötta och behövde komma hem. Men det var en lajbans fest, det brukar inte vara alls så kul för fyrbeningar på fester. Matte brukar inte heller vara så partysugen men hon tyckte det var väldigt trevligt. Både Matte och jag hoppas på att det blir av fler gånger!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0