Förberedelser

Matte har börjat packa lite, har satt in vissa saker i bilen redan. För imorgon bär det av til Småland och Bastudden. Klockan nio ska Wallander och Helene hämtas upp, det innebär avfärd härifrån halv nio. Jag ska försöka sova inatt trots att jag är så glad att vi ska åka för jag behöver nog var utvilad. Misstänker nämligen att jag och Walle kommer att hålla igång rejält. Det ser ut att bli allra bästa tänkbara badväder. Kanske blir det till och med en liten tur med båten om det är lugnt och stilla. Grillning på kvällen hoppas jag. Ja, det blir nog hur mycket kul som helst. Vilken underbar långhelg vi har framför oss. Undra hur Walle känner det nu om han är lika förväntansfull som jag. Han tyckte ju det var jättelång tid tills vi skulle åka när det blev bestämt för en månad sedan men tiden har gått fort.

Matte knä är rejält mycket bättre även om det inte är bra. Vi gick en runda ikväll fast inte jättelång. Tur att det inte var något allvarligare så att resan blev hotad. Matte ska duscha ikväll eller imorgon bitti. Bäst jag vaktar henne så att hon inte druttar i golvet igen.

Om det mobila bredbandet funkar i Småland så rapporterar jag under helgen, annars får det bli när jag kommer hem på söndag kväll.

Jag önskar alla en skön långhelg.

Kramar och pussar från en glad Lakrits

Kommentarer
Postat av: (Medicin)pinnen

Påminn matte om kameran. Så vi får se sen hur ni haft det. Ha det så jättebra nu!!! Kramar

2008-06-05 @ 23:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0